Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. hatodik fordulójában a Puskás Akadémia FC otthonában lép pályára. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

Szombaton 17 órakor a felcsúti Pancho Arénában szólítják majd pályára csapatunkat. Szurkolóink online is megvásárolhatják belépőjegyeiket a találkozóra a https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3016/Puskas_Akademia_FC oldalon.

Az online jegyvásárlás esetén, elővételben a belépőjegyek 800 forintba kerülnek. Az online jegyvásárláshoz nem szükséges sem klubkártya, sem személyes adatokat megadása. Az online megvásárolt jegyeket a vendégszektor hármas számú pénztáránál tudják érvényesíteni szurkolóink.

 

A helyszínen történő jegyvásárlás esetén, aki kedvezményesen szeretne belépőt váltani, annak be kell mutatnia az erre feljogosító igazolványt (pl. diákigazolvány). Mérkőzésnapon a teljes áru belépők 1000, míg a kedvezményesek 800 forintba kerülnek. A vendég jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, 15 órakor nyitnak ki. Szurkolóink az 5. és a 6. számú jegypénztárnál tudnak belépőt váltani a 3I és a 3H jelű szektorokba.

 

Parkolási lehetőség:

Szurkolóink parkolása a murvás úton lehetséges, a Bicske-Csákvár kereszteződésnél. Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról a vendégek szurkolók az autóikkal.