A rövid nyári pihenő után megkezdte a felkészülést az NB III-as évadra a Kaposvári Rákóczi. Csapatunk idén bajnoki címet szerzett a Somogy megyei első osztályú bajnokságban, és jövőre is szeretnénk majd osztályt váltani. 

Az egyesület elnöke, Herczeg Erik az évadnyitó sajtótájékoztatón bejelentette#!# a cél az NB II-be kerülés, és ehhez kiemelkedően kell majd teljesíteni a harmadosztályban is. A játékoskeretet szeretnénk úgy megerősíteni, hogy alkalmas legyen a feladat végrehajtására, és az öthetes felkészülési időszak jó alapot teremthet a sikeres szereplésre.
Házi László vezetőedző elmondta#!# két hétig hazai környezetben készül a társaság, majd egyhetes edzőtábor következik a programban. Házi László munkáját pályaedzőként Horváth Zoltán segíti, a rehabilitációért Somlyai Nóra felel, technikai vezetőként pedig a visszatérő Takács Róbert tevékenykedik majd. A korábbi válogatott Waltner Róbert utánpótlás-edzőként folytatja, a felnőtt együttesnél pedig az egyéni képzésben segít. 
A sajtótájékoztatón bemutattuk a Kaposvári Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatóját, Opalkó Tibort és a klub új sportigazgatóját, az 50 esztendős Zsivóczky Gyulát, aki a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai munkájáért is felel a továbbiakban. A legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó szakember, aki 1984-ben tagja volt az Európa-bajnoki címig jutó ifjúsági válogatottnak, elmondta#!# nagy kihívás számára a kaposvári feladat, és az a célja, hogy a Rákóczit visszavezesse az őt megillető helyre a magyar labdarúgásban.
Augusztusban elkezdődik a Rákóczi Stadion felújítása, így a csapat az Arany úti sportcentrumban edz majd, a mérkőzéseket pedig a Bene Akadémia cseri úti centerpályáján játssza majd.  A fiúk július 9-én, szombaton játsszák első előkészületi mérkőzésüket a Szekszárd otthonában.