Egy héttel a stadionban rendezett találkozó után a sportcsarnok mögötti pályán is megmérkőzött egymással a Rákóczi és a Kozármisleny. A kilencven perc ezúttal is döntetlennel ért véget.

Csapatunk jól játszott az első félidőben, és Házi Bence lépett elő főszereplővé, aki a vezető gólunkat megszerezte és egy nagy helyzetet is kihagyott. A Rákóczi a szünet után is szervezetten futballozott, az NB II-es ellenfél – akárcsak egy héttel ezelőtt – a hajrában egyenlített.
Kaposvári Rákóczi FC – Kozármisleny 1-1 (1-0)
Kaposvár, Sportcsarnok edzőpálya, 200 néző. Vezette#!# Mód I. (Balikó, Németh D.)
Rákóczi FC#!# Gyenes – Vadas, Petrók, Lakatos, Hadaró, Házi B., Kollega, Zsivóczky, Pintér A., Hujber, Nagy K. Csere#!# Borsi, Molnár, Godzsajev, Havas,  Müllerlei, Kozics, Márton, Hampuk, Jovánczai. Vezetőedző#!# Házi László
Kozármisleny#!# Helesfay – Csábi (Fenyvesi), Causic (Wittrédi), Racskó, Kocsis (Kiss M.),  Lantos (Kozma), Keglovics (Zsebe), Nagy E. (Lénárt), Nagy K. (Kirchner), Pajor (Szalánszki), Tóth M. (Beke). Vezetőedző#!# Németh Zsolt
Gólszerzők#!# Házi B. (28.), illetve Wittrédi (88.)
Házi László#!# – Minden elismerésem a két csapat játékosaié, akik a nagy melegben is lelkesen küzdöttek a pályán. Mi a megbeszéltek szerint játszottunk, elégedett vagyok a látottakkal. Sajnos, megint a végén kaptunk gólt, az elmúlt hetek tanulsága az, hogy meg kell tanulnunk nyerni.