Csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának idei utolsó fordulójában a fővárosban, a BKV Előre stadionjában lépett pályára. Akárcsak az előző héten, Ivancsics Gellért góljával szereztük meg a vezetést, melyet Rajczi Péter duplázott meg.

Szombaton az FC Ajka meglepetésre kikapott az akkor még kiesőhelyen álló Csornától, így együttesünk azzal a tudattal léphetett pályára, hogy az egyik fő riválist valamelyest leszakíthatjuk magunkról. Ennek megfelelően nyomást alá helyeztük a fővárosiakat, s Ivancsics Gellért átlövésével már a negyedik percben nálunk volt az előny. A folytatásban is nyomás alá helyeztük a fővárosiakat, s a második félidő elején Rajczi Péter megduplázta a vezetésünket. A hajrában sikerült szépíteniük a hazaiaknak, de távol álltak a pontszerzéshez. 
Waltner Róbert#!# Ivancsics Gellért nagyon szép gólt rúgott, majd Rajczi Péter tizenegyesével növelni tudtuk az előnyünket. Emellett volt még egy szituáció, amikor egyértelműen büntetőt kellett volna ítélnie a javunkra a játékvezetőnek. Ez elmaradt, de a másik oldalon befújt egy véleményes tizenegyest. Ez meleggé tette a mérkőzés végét, hiszen visszajött a meccsbe az ellenfél, de a játék képe alapján megérdemelten nyertünk. Az egyik riválisunkat sikerült leszakítani, most már az Érdre kell figyelnünk. Az érdieknek ugyanannyi pontjuk van, de több győzelmünknek és jobb gólkülönbségünknek köszönhetően megelőzzük őket. A következő feladat az lesz, hogy leszakítsuk őket is. Három hónapig a mi állunk az élen, ez önbizalmat adhat a folytatásra. 
BKV Előre–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (0–1) 
Budapest, 240 néző. V.#!# Kátai (Ambrus, Katona).
BKV Előre#!# Horváth G. – Csiktorás, Girán, Szedlacsek, Molnár S. (Banai B. 58. p.), Ferkó, Csanálosi, Csepregi, Huller (Szabó L., 73. p.), Lanczkor (Lakatos R., 80. p.), Miklósvári. Vezetőedző#!# Batári Csaba.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Sóron (Vajda R., 75. p.), Ivancsics (Godzsajev-Telmán, 80. p.), Kollega K. (Böjte, 64. p.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Deákvári Antal.
Gólszerzők#!# Csiktorás (79. p. – 11-esből), illetve Ivancsics (4. p.), Rajczi (49. p. – 11-esből).