Két góllal kapott ki a Rákóczi a listavezető Videoton otthonában. A kaposváriak a labdarúgó Soproni Liga hétvégi fordulójában sokáig remekül tartották magukat, a szünet után aztán Polonkai és Alves gólja eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Az első percek mezőnyjátéka után a 10. percben az egykori kaposvári Alves fejelt közelről mellé. A 15. percben fehérvári szabadrúgás után Lipták fejelt fölé. A 29. percben Junior indította Nikolicsot, de a támadó nem tudta magát áthámozni a védőkön. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de nagy helyzetet nem tudnak kialakítani.
A 41. percben ex-Rákóczisok játszottak össze#!# Szakály D. az alapvonalig verekedte magát, onnan gurított vissza Alvesnek, aki lőtt, majd egy kaposvári védő mentett.
A második félidő első részében kaposvári lövéseket is láttunk#!# Nikolics és Junior is próbálkozott, de gól nem született. Ezek után Reszli passza után Nikolics hagyott ki helyzetet, ami hamar megbosszulta magát.
A 65. percben megszerezte a vezetést a Videoton#!# Elek indította Polonkait, aki 12 méterről a kapu jobb oldalába továbbított. 1-0.
A 90. percben Alvest buktatta Pintér. A játékvezető tizenegyest ítélt, Alves pedig biztosan lőtt a kapu bal alsó sarkába. 2-0.
A kaposváriak úgy jártak Székesfehérváron, mint már többször is ezen az őszön idegenben#!# sokáig jól tartották magukat, ám az első bekapott gól után már nem maradt esélyük a pontszerzésre. Kár érte.

Videoton – Kaposvári Rákóczi 2-0 (0-0)
Székesfehérvár, 2348 néző. V.#!# Németh Á.
Videoton#!# Sebők – Andics, Horváth G., Lipták, Lázár – Nagy D., Farkas B., Polonkai, Szakály D. (Elek, a szünetben) – Sitku (Alison, 60.), Alves. Vezetőedző#!# Mezey György.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Milinte – Pintér, Pest, Grúz, – Kovácsevics (Balázs, 68.), Maróti, Gujics (Kulcsár, 81.), Junior – Sztanics (Szepessy, 84.) – Nikolics, Reszli. Vezetőedző#!# Prukner László.
Gólszerzők#!# Polonkai a 65. percben, Alves a 90. percben (11-esből)
Sárga lap#!# Farkas B. a 18., Elek a 47., illetve Junior 49., Pest K. 65., Sztanics a 79., Balázs B. a 82., Pintér L. a 89. percben.