A szekszárdi Magyar Kupa-győzelem után a Rákóczi már pénteken útra következő tétmérkőzésére. A fiúk szombaton az éllovas MTK otthonában lépnek pályára a bravúr reményében, előtte azonban még Gödön tesznek eleget egy jótékonysági meghívásnak. 

A Sisa Tibor vezette szakmai stáb pénteken délelőtt még edzést vezényel a társaságnak, ebéd után aztán útra kel a csapat, és Gödig meg sem áll. A Rákóczi egy jótékonysági programon vesz részt, amelyet az árvízkárosult iskolák megsegítésére rendeznek. A programon olimpiai bajnok sportolók és ismert színészek mellett a somogyi zöld-fehérek is szerepelnek, ami nagy megtiszteltetés, hiszen az együttest a remek őszi szereplésnek köszönhetően hívták meg a településre. Ahogy Sisa Tibor vezetőedző fogalmazott#!# komoly feladatot nem kapnak Grúzék, de már az is fontos a helyi szervezőknek, hogy a kaposvári futballcsapat a jelenlétével segítsen az ügyön.

A csapat Gödön tölti az éjszakát is, szombaton pedig jöhet az MTK elleni bajnoki.

„Szerdán egy szervezett, jó csapat ellen játszottunk, és vívtuk ki a továbbjutást a kupában – mondta Sisa Tibor. – A mérkőzésen igyekeztem bizonyítási lehetőséget adni azoknak a játékosoknak, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Szerencsére voltak, akik éltek vele. Azt a versenyt, amit korábban meghirdettünk, tartjuk#!# bízom benne, hogy mindenki táplálja magában a tüzet, és ha valaki esetleg jobb nála, akkor az őt is arra ösztönzi, hogy még jobb legyen. Ezzel pedig csak nyerhet a Rákóczi. A hétvégén nehéz kilencven perc vár ránk#!# az MTK-t eddig még egy csapat sem játszotta le a pályáról, és valószínűleg mi sem tesszük majd ezt… Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de jó lenne nem üres kézzel hazatérni a fővárosból.”

Az első és a második helyezett rangadója szombaton 18 órakor kezdődik a Hungária körúton.