Bajnokcsapatunk játékosai jelenleg jól megérdemelt pihenésüket töltik, amelyre azonban már csak másfél hetük van. A felkészülés július 4-én kezdődik az NB III-as szezonra.

A szakmai stábot továbbra is Házi László vezeti. Munkáját segíti Horváth Zoltán pályaedző, Somlyai Nóra rehabilitációs edző, valamint Waltner Róbert, aki egyéni edzőként tér vissza nevelőegyesületéhez. Robi elsősorban a támadó játékosokkal foglalkozik majd, és mellette a Bene Akadémián is dolgozik edzőként.
Az akadémián Pusztai Lászlót Zsivóczky Gyula váltja a szakmai igazgató posztján. Az ötvenesztendős, egykori Fradi nevelésű játékos számos NB I-es klubban szerepelt pályafutása során. Edzőként felnőtt és utánpótlás csapatoknál is tevékenykedett, többek között a magyar utánpótlás válogatottnál. Az elmúlt időszakban a ferencvárosi fiatalok munkáját irányította. Az akadémián végzett munkája mellett ő lesz a Rákóczi klubigazgatója is.
Az első napokban orvosi vizsgálatok és felmérések várnak a fiúkra. Napi két edzéssel készülünk a bajnoki rajtra, és rögtön az első hétvégén edzőmeccset játszunk a szintén NB III-as Szekszárd otthonában július 9-én, szombaton 11 órai kezdettel.
A játékoskeretben lesznek változások, a klubvezetés szeretné megerősíteni a csapatot. Tapasztalt, rutinos játékosok mellett fiatal tehetségekkel tárgyalunk, konkrét megállapodás egyelőre még nem történt.