Csapatunk az NB II-es pontvadászat harmadik fordulójában a Mezőkövesdet fogadja, és szeretnénk megőrizni veretlenségünket. A két együttes a legutóbbi évadban még az élvonalban találkozott egymással, és mindkétszer a Rákóczi örülhetett a végén.

Nagyszerűen kezdte az őszi szezont a Rákóczi szinte teljesen átalakult együttese#!# a fiúk az első két fordulóban négy pontot gyűjtöttek, és a negyedik helyről várják a folytatást.
– Az első mérkőzést sikeresen megnyertük, végig motiváltan, keményen küzdöttünk, a három pont volt a lényeg. Sopronban mindkétszer vezetést szereztünk, és az utolsó utáni pillanatban sikerült egyenlítene a hazai csapatnak – mondta jobbhátvédünk, Földes Milán.
A hétvégén máris itt az újabb nagy feladat#!# az NB I-be visszavágyó Mezőkövesd látogat a cukorgyári gödörbe. A Rákóczi az elmúlt évadban kétszer is legyőzte soros ellenfelét#!# idegenben 3-1-re, hazai pályán pedig 1-0-ra. A kövesdiek egyik játékosa, Hegedűs Dávid korábban évekig futballozott a kaposvári együttesben.
– A Rákóczi stadionjában mindig nehéz volt játszani, ellenfélként nem sok babér termett a csapatoknak. Nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére győznünk kell, mert ez is kell ahhoz, hogy megvalósítsuk céljainkat – fogalmazott Hegedűs. 
Csapatunk dolgát nehezíti, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága Márton Gábor vezetőedzőt kettő, Házi László kapusedzőt pedig egy mérkőzésre eltiltotta sportszerűtlen viselkedés miatt, így nem ülhetnek le a kispadra a bajnokin. A klub arra kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, váltsa meg elővételben a jegyét, hogy elkerüljék a meccs előtti torlódást a stadionnál. Az egyes pénztár szombaton már 15 órakor kinyit, a találkozó 19 órakor kezdődik