A Kaposvári Rákóczi játékosaira épülő Baross Szőnyeg szerezte meg az első helyet a hétvégi keszthelyi teremlabdarúgó-tornán. A fiúk a legdíszesebb trófea mellett egy különdíjat is hazahozhattak a Balaton partjáról.

A kaposváriak a kétnapos, 20 csapatos viadal első napját két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták, amivel a második helyen jutottak tovább csoportjukból. A nyolc közé jutásért egy 100ország nevű csapatot vertek meg 2-0-ra, a negyeddöntőben gól nélküli döntetlent játszottak a Café Roma ellen, de büntetőkkel végül jobbnak bizonyultak. Az elődöntőben a Kulcsár Kornéllal felálló Central Cafét sikerült legyőzni 4-1-re, a fináléban pedig a Villanegra ellen nem született gól, de a büntetők ismét csak a Baross Szőnyegnek kedveztek.
A torna gólkirálya holtversenyben Bőle Lukács lett két találattal (csak az elődöntőben és a döntőben szerzett találatokat számolták). A csapatban Balázs B., Bőle, Horváth T. Kovács O., Laczkó, Major, Vadas, Varga T. és a balatonlellei Pfeiffer kapott helyet. A legjobb kapusnak a Villanegra színeiben szereplő Posza Zsoltot választották meg.
Az együttes a hírek szerint a hétvégi kaposvári Táncsics Gimnázium Kupán is parkettre lép majd.