Kaposváron a Cseri utcai sportcentrumban rendezték meg a NIKE Premier Kupa Nyugat-magyarországi hármas csoportjának küzdelmei, melyet az U15-ös korosztály számára írtak ki. A Premier Kupa hazánkban tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre. A tornarendszer a teljes országra kiterjesztve bonyolítják le az elkövetkező labdarúgó szezonban.

A kaposvári csoportba a rendező Kaposvári Rákóczi, a szintén az országos bajnokság legmagasabb osztályában szereplő Zalaegerszeg és a Pécsi VSK, valamint az NB II Dél-Nyugati csoportjában vitézkedő Siófok csapata kapott besorolást. A videóvetítéssel egybekötött megnyitó után a Siófok Zalaegerszeg találkozóval kezdődött a torna, mely a zala megyeiek sikerét hozta, a második találkozón a Rákóczi szinte percek alatt „elintézte” a Pécsi VSK csapatát.
A második körben a pécsiek némi meglepetésre simán verték a Balaton-partiakat, míg az előzetesen csoportrangadónak tartott Rákóczi-ZTE derbin, nagy küzdelemben nyertek a hazaiak 3-2-re. A harmadik körben aztán a már biztos csoportelső Rákóczi az eddig kevesebb labdarúgókat szerepeltetve döntetlenre végzett a Siófokkal, míg a továbbjutás szempontjából sorsdöntő utolsó mérkőzésen a Zalaegerszeg jobb második félidei játékával verte a baranyaiakat.

A torna eredményei#!# Siófok-Zalaegerszeg 0+1, Kaposvári Rákóczi-PVSK 6-1, Siófok-PVSK 0-2, Kaposvári Rákóczi-Zalaegerszeg 3-2, Kaposvári Rákóczi-Siófok 1-1, Zalaegerszeg-Pécsi VSK 3-0.

A torna végeredménye#!# 1. K.Rákóczi, 2. Zalaegerszeg, 3. Pécsi VSK, 4. Siófok.