Csatárral erősítette meg keretét együttesünk, hiszen Ádám Martin Kaposváron folytatja pályafutását. A korábbi utánpótlás-válogatott 2,5 évre szóló szerződést írt alá klubunkkal.

A szegedi születésű Ádám Martin a 2009/2010-es szezonban került a Vasas-Kubala Akadémiára, majd a 2014/2015-ös szezonban debütált az akkor még NB II-ben szereplő Vasas első csapatában, ahol összesen 139 bajnokin lépett pályára és ezeken 27 gólt szerzett. A közel két méter magas támadó évek óta meghatározó tagja volt a fővárosi egyesületnek, melynek színeiben 72 NB I-es mérkőzésen tizenegy találatot jegyez. A 24 éves csatár az idei szezonban 15 NB II-es mérkőzésen kapott lehetőséget és a Budafok, a Csákvár és a Nyíregyháza kapuját is bevette. A támadó az őszi szezonban a Rákóczi ellen is pályára lépett a 2–2-re végződött mérkőzésen.

Mindenképp váltani szerettem volna és a Kaposvár elsőre is szimpatikus csapatnak tűnt – nyilatkozta Ádám Martin. – A Vasassal játszottam a Rákóczi ellen, jó és szerényen futballozó együttesnek tűnt, ahol megkövetelik a munkát és azt, hogy a játékosok mindent megtegyenek a pályán a sikerért. Ez a felfogás kedvező számomra, hiszen olyan játékos vagyok, aki mindig 150 százalékot nyújt. Emellett Waltner Róbert személye is meghatározó volt. Többször beszéltem vele az elmúlt napokban és éreztem, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy ide igazoljak.
Szeretnék beilleszkedni a csapatba, remélem ez nem tart majd hosszú ideig, valamint szeretnék gólokkal hozzájárulni ahhoz, hogy a Kaposvár minél előrébb végezzen – mondta a céljairól Ádám Martin.