Mint arról már beszámoltunk együttesünk magabiztos győzelmet aratott a bajnokság őszi felének utolsó hazai mérkőzésén. Lássuk hogyan alakult a z NB III#!# Nyugati csoport tizennegyedik fordulójának többi találkozója.

A listavezető FC Ajka otthon tartotta a három pontot a BKV Előre ellen, ezzel tovább őrzi egy pontos fórját csapatunk előtt. A forduló vasárnapi mérkőzésein a jó formában lévő Pápai Perutz FC kiütött a Videoton FC II. csapatát, így a Veszprém megyeiek feljöttek a negyedik helyre, míg az Érdi VSE szintén fölényes győzelmet aratott, így továbbra is ott liheg a nyakunkban. A pápaiak hátránya így is négy ont, tehát a dobogósok kezdenek leszakadni az üldözőktől.
A tabella hátsó felében is változás történt#!# a Győr-Moson-Sopron megyei rangadón az eddigi sereghajtó Gyirmót II. legyőzte a Csornát, így utóbbiak (tegyük hozzá előző évi szereplésüket tekintve igen nagy meglepetésre) állnak az utolsó helyen. Soron következő ellenfelünk, az újonc THSE-Szabadkikötő együttese döntetlent játszott a III. kerületiekkel, így már tizenegy mérkőzés óta nyeretlen.
A forduló további eredményei#!# Csepel FC–VLS Veszprém 2–0, III. ker. TVE–THSE-
Szabadkikötő 1–1, FC Ajka–BKV Előre 2–0, Pénzügyőr SE–Dunaharaszti MTK 0–0,
Gyirmót FC Győr II.–Csornai SE 2–1, Puskás Akadémia FC–Érdi VSE 0–4, Videoton FC
II.–Pápai Perutz FC 0–4.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 12 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC) 9 gól, 3. Korozmán Norbert (Csepel FC) és Melczer Vilmos (Érdi VSE) 8-8 gól, 3. Balogh Bence (BKV Előre) 7 gól.