A Somogy Megyei Diáksport Szövetség ezúttal is megválasztotta az elmúlt év legjobb diáksportolóit. A fiúk között Kirchner Krisztián,  a kaposvári Építőipari, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium tanulója (edzők#!# Major Gábor, Babos Csaba) lett a legjobb, míg a csapat kategóriában második helyezést szerzett az Építőipari teremlabdarúgó együttese, amelyben a Rákóczi utánpótlás játékosai szerepeltek.

Kirchner Krisztián, aki a Rákóczi U19-es csapatának is tagja, két sportágban is diákolimpiai bajnok lett a 2010/2011-es tanévben. Teremlabdarúgásban és lábtenisz hármasban aratott sikereinek köszönhetően lett az Év diáksportolója.
A csapat kategóriában második lett a teremlabdarúgó országos bajnok építőiparis csapat, amelynek tagjai Bakos Dániel, Czonev Márk, Gantumur Batdelgerekh, Garai Krisztián, Iván Dániel, Kirchner Krisztián, Rittinger Szabolcs, Rusák Edvard, Vadas Zalán, Veriga István, edzői Major Gábor és Takács Krisztián voltak.
A díjakat ma este adták át Kaposváron, a Kapos Hotel Kristálytermében rendezett Somogy Legjobb Sportolói 2011 Gálaesten.
Gratulálunk!