Hatgólos győzelmet arattunk a Dombóvári FC ellen a második téli fékészülési mérkőzésünkön.

A Tolna vármegyei I-II. összevont osztályban érdekelt, s ott a harmadik helyen álló Dombóvári FC ellen léptünk pályára szerda délután a Cseri úti sportcentrumban. Már az első percektől érződött a fölényünk, ami előbb helyzetekben, majd gólokban is megmutatkozott. Az első negyed órán belül Babinszky Bence egy egyéni akció után közelről lőtt a kapuba (1–0), majd támadónk nemsokkal később újra betalált. Ezúttal Ekker Milán beadására érkezett jó ütemben és passzolt higgadtan a hálóba félórányi játékot követően (2–0). Ekker Milán a gólpasszát követően a gólszerzők közé is feliratkozott, ráadásul nem is akármilyen találattal! Szélsőnk ugyanis kitűnően vette észre, hogy Pusztai Dániel üres a bal szélen, remek ütemben indította védőnket, aki keresztbe passzolt Szederkényi Ádámhoz, ő visszatette a labdát az érkező Ekker Milán elé, aki tizenkét méterről, kapásból, nagy erővel lőtt a hálóba (3–0). A félidő utolsó percében újra Babinszky Bence volt közelről volt eredményes, s ezzel megnyugtató előnnyel vártuk a szünetet, melyet követőn Székely Tibor felforgatta a csapatot.

A második játékrészre érkeztek az akadémisták, a meccs képe viszont nem változott: továbbra is uraltuk a játékot, s a helyzetekkel és a gólokkal sem maradtunk adósak. Ebben a félidőben Gál Mátyás kezdte a sort, aki egy szabadrúgás utáni levágódó labdát félfordulatból lőtt a jobb alsóba (5–0), majd kevéssel később Nicoló Mazzonetto fejezett be egy akciót (6–0). Az utolsó percekben még fölényebbé tehettük volna a sikert, de újabb gól már nem esett.

Székely Tibor: – Nagyon örülök a győzelemnek, főleg úgy, hogy sok szép dolgot láttam, szép gólokat szereztünk. Mindezek ellenére is van bennem némi keserűség, mivel a második félidő huszadik percétől az össze taktikai elemünk, elképzelésünk elfogyott, ugyanis önállóvá váltak a játékosaim és ez nem tetszett. Bár ez egy kicsit rányomja a bélyegét a mérkőzésre, de összességében bizakodó vagyok a jövőt illetően.

Kaposvári Rákóczi FC–Dombóvári FC 6–0 (4–0)
Kaposvár, Cseri úti sportcentrum, 140 néző. V.: Hegedüs I.
Kaposvári Rákóczi FC: Mikler (Horváth F., a szünetben) – Ekker (Rituper, a szünetben), Heil (Czimmermann, a szünetben), Harsányi (Gál M., a szünetben), Pusztai – A. Mazzonetto (Pintér M., a szünetben) – Horváth B. (N. Mazzonetto, a 20. percben), Szederkényi – Babinszky, Bíró D. (Mayer M., a 39. percben) – Hampuk (Ötvös, a szünetben). Vezetőedző: Székely Tibor.
Dombóvári FC: Sztropkó – Pataki, Borbély, Právics, Vörös, Martinka – Reizinger, Fila, Hetesi – Orsós T., Horváth Á. Csereként pályára lépett: Karádi, Bán, Fodor, Szatmári, Gombos. Vezetőedző: Horváth Zoltán.
Gólszerzők: Babinszky (a 12., a 30. és a 45. percben), Ekker (a 39. percben), Gál M. (a 66. percben), N. Mazzonetto (a 69. percben).