A bajnokság ugyan erre az évre véget ért, mégsem kezdték meg pihenőjüket a Kaposvári Rákóczi labdarúgói. A klub első és második együttese egyaránt a nyolc közé jutásért küzdhet ezen a héten a Magyar Kupában. A Sisa-legénység a Kecskemét elleni siker után remek hangulatban várja a Putnok elleni párharcot, míg az NB III-as ligacsapat az Újpest ellen készül. Barna László tanítványai az élen zárták az őszt a Dráva-csoportban, a Balatonlelle elleni évadzáró azonban nem ért véget a hármas sípszóval…

Döntetlennel zárta a Rákóczi II a Dráva-csoport őszi szezonját. A zöld-fehérek hazai pályán nem bírtak a Balatonlellével#!# végig ők irányították a játékot, de nem találtak be a vendégek hálójába. A találkozón komoly sérülést szenvedett Haruna, és a lefújás után is feszült volt a hangulat. 
– Elvesztettem egy olyan emberemet, akivel az Újpest ellen nagyobb esélyem lett volna. Nekünk nincs esélyünk úgy, hogy kétmeccses a párharc. NB I-es csapat ellen játszunk, de mindent elkövetnek majd a srácok, hogy megnehezítsék az lilák dolgát – mondta a Kaposvári Rákóczi FC II. edzője, Barna László.
A kis Rákóczi szerdán 13 órától itthon, a stadion mögötti edzőpályán, szombaton pedig idegenben meccsel a nyolc közé jutásért. A ZTE és a Gyirmót ellen már sikerült a bravúr, az Újpest ellen azonban csoda kellene a sikerhez. 
A Rákóczi első csapata csaknem négy hónap után nyert újra bajnokit az NB I-ben. A kaposváriak a Magyar Kupában szerencsés sorsolást kaptak#!# az NB III-as Putnokkal csatázhatnak a továbbjutásért. Az első mérkőzést szerdán 13 órától, idegenben játsszák, majd szombaton 14 órától, a stadionban következik a visszavágó. 
– Szerintem van akkora lendület a csapatban, hogy megnyerjük a mérkőzést, és jó szájízzel jövünk majd haza a hosszú útról – mondta a Kecskemét elleni győztes találat szerzője, Graszl Károly. 
A Sisa-legénység szeretné szépen zárni az óévet, a Putnok ellen egyébként is kötelező a továbbjutás.