Bejutott a legjobb 16 közé a Magyar Kupában a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A zöld-fehérek az NB III-as Dunaharaszti otthonában győztek hosszabbítás után 2-1-re. A győztes gólt Oláh szerezte a 109. percben. 

A 2. percben a vendég kaposváriak egy szabadrúgás után a hálóba csúsztatnak, de Berke Balázs les miatt érvénytelenítette a találatot. Öt perccel később, bal oldali szögletet követően röviden szabadítottak fel a hazai védők, a labda Zsolnai elé került, aki 17 méterről a kapu fölé lőtt. A 16. percben kapu előtti kavarodás után Nánásitól került Dabasi elé a játékszer, a hazai támadó azonban Milinte kezébe lőtt. A 25. percben Petrók lépett fel egy kaposvári támadás során, fejesét bravúrral védte Szappanos.

A második félidő elején előbb Szemán 31 méteres szabadrúgását védte könnyedén a somogyi kapus, majd Dabasi lépett ki a vendég védők közül, és nagy helyzetben fölé lőtt.
Az 59. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi#!# Petrók fejelt a hazai hálóba. 0-1. Öt perc múlva egyenlített a Dunaharaszti#!# Szemán büntetőből vette be a vendégek kapuját. 1-1.
Lendületben maradt a Rákóczi#!# előbb a csereként beállt Oláh találta telibe a felsőkapufát, majd a szintén friss erőként pályára lépő Kulcsár lövését védte a hazai kapus. Egy perccel később ismét Kulcsár próbálkozott, de ezúttal sem tudott túljárni a hálóőr eszén.
A hosszabbítás első felében nem történt említésre méltó esemény, a 109. percben aztán Oláh Lóránt egyedül maradt, és senkitől sem zavartatva a kapuba lőtt. 1-2.
A 110. percben  emberhátrányba kerültek a hazaiak#!# Vágner mehet idő előtt zuhanyozni, egy durva belépő után azonnal piros lapot kapott.
Az eredmény ezután már nem változott a kaposváriak továbbjutottak, így már készülhetnek a nyolcaddöntőre.
Dunaharaszti MTK-Rákóczi Kaposvár 1-2 (0-0, 1-1, 1-2)
Dunaharaszti, 200 néző. V.#!# Berke.
Dunaharaszti#!# Szappanos – Rétsági, Ughy, Hajba (Grimm, 82.), Riba – Wágner – Kaszai, Szemán, Füzi K. (Graeser, 68., Kovacsik T., 116.), Dabasi – Nánási. Edző#!# Króner Péter
Rákóczi FC#!# Milinte –  Godslove, Petrók, Zahorecz, Lelkes – Kovács O. (Kulcsár K., 57.), Balázs B. –  Pavlovic, Zsolnai (Oláh, 56.), Lipusz (Peric, 69.) –  Szepessy.
Gólszerzők#!# Szemán (64., 11-esből), illetve Petrók (59.), Oláh (109.)

Króner Péter#!# – Egyenrangú ellenfelei voltunk a jó formában lévő Kaposvárnak. Ezen a találkozón annyival voltak jobbak, hogy cseréikkel a maguk javára tudták eldönteni a mérkőzést.
Sisa Tibor#!# – Több mint kemény összecsapás volt, ahol mindenkinek csuklott a hozzátartozója, aki nem, a hazai színekben játszott. Egy nehéz mérkőzésen sikerült bejutni a legjobb tizenhat csapat közé.