A hétvégi bajnoki győzelem után kedden már Magyar Kupa-mérkőzést vív a Rákóczi futballcsapata Debrecenben. A kaposváriak egygólos hátrányból várják a negyeddöntő visszavágóját, így nagy bravúr lenne a továbbjutás kiharcolása. A Loki veretlenül vezeti az NB I mezőnyét, és a kupaküzdelmekben is esélyes a végső sikerre.

A kaposváriak megnyerték a szezon eddigi legfontosabb meccsét#!# a hétvégén 2-0-ra verték a Pápát az NB I. 19. fordulójában. A zöld-fehérek 3 győzelemmel, 11 döntetlennel és mindössze 5 vereséggel a 11. helyen állnak a tabellán. 
– Mindennek van két oldala, a döntetleneket is óriási küzdelemben szerezte meg a csapat. Megkockáztatom, hogy a miénk a legfiatalabb együttes a mezőnyben, és a Debrecen, illetve a Videoton ellen is láttam biztató jeleket – mondta a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője Sisa Tibor. 
A szerb Miroslav Grumic produkciója is biztató volt#!# a támadó kétszer is beköszönt a Pápának. A vezetőedző abban bízik, hogy a tavasz eredményesebb lesz, mint az ősz. 
– Nem bánom, ha kevesebb döntetlenünk lesz, de legyen több győzelmünk. Messze még a vége, de ez a siker talán elég lökést ad a folytatáshoz. Láttam olyan teljesítményeket, amik után azt mondhatom#!# csak így tovább – mondta Sisa Tibor.
– Nem mondtunk le a továbbjutásról, megpróbálunk olyan eredményt elérni, amivel kiharcolhatjuk a hosszabbítást – mondta honlapunknak a Rákóczi utánpótlás-válogatott szélsője, Balázs Benjámin. – Nagyon örülök, hogy megvertük a Pápát, úgy érzem, ebből a győzelemből erőt lehet meríteni a folytatásra. 
A fiúk tehát szeretnének Debrecenben is jól helytállni, így a Loki sem veheti félvállról a találkozót. Csapatunk már ma délben útra kelt, és a hajdúsági fővárosban tölti az éjszakát. A Magyar Kupa negyeddöntő visszavágója kedden 18 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai stadionban. A találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu és a sonline.hu internetes hírportál.