A Vasas ellen szerezte meg második tavaszi győzelmét a Kaposvári Rákóczi élvonalbeli futballcsapata. A somogyiak jó iramú, élvezetes mérkőzésen nyertek 1-0-ra. A sok gólhelyzetet kialakító zöld-fehérek egyetlen találatát Oláh Lóránt szerezte a 3. percben.

A kellemes labdarúgóidőben már a 3. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi. Stanic bal oldali beadása után Oláh csúsztatott 6 méterről a kapu bal oldalába. 1-0.
A gyors találat után hosszú percekig a mezőnyben pattogott a labda, majd a 16. percben Godslove kapott labdát a tizenhatos vonala előtt, fordult egyet, és ballal alig lőtt fölé. Ezután Pest egy gyönyörű esernyőcsellel tört be a tizenhatoson belülre, a következő trükk azonban már nem jött be, így oda lett a lehetőség.
A 23. percben Benounes kapott remek labdát balról, majd Junior szorításában, 6 méterről mellé lőtt. Megint a Vasas következett#!# Benounes jobb oldali beadása után Divic fejelt 5 méterről fölé.
A 30. percben parádés Rákóczi-akció futott a pályán#!# Pest passza után Stanic lőtt 18 méterről, Végh bravúrral védett, majd Oláh fejelt, és ismét a Vasas kapusa nyerte a párharcot.
A 36. percben Stanic bal oldali szöglete után a túloldalon Marótihoz került a labda, ő Grúzhoz továbbított, aki 12 méterről lőtt – Végh ismét csak bravúrral védett.
Villant az angyalföldi együttes is#!# az előretörő Balog adott jobbról középre, Divic 16 méterről lőtt, Milinte magabiztosan védett. A 43. percben Gujic lőtt ballal, 16 méterről, nem sokkal fölé.

A szünet után nekirontott ellenfelének a Rákóczi. A 49. percben Stanic 14 méteres lövésébe belevetődött Kovács, így megmentette kapuját a góltól. Egy perc múlva Gujic tört be a tizenhatoson belülre, Oláhnak passzolt, aki 6 méterről a bal kapufa mellé lőtt.
Az 52. percben Divic passza után Dobric lőtt 22 méterről mellé. A 63. percben Hrepka került gólhelyzetbe, de Milinte védett, két perccel később Kovács lőtt 10 méterről, újra a hazai kapus hárított. A 69. percben Divic 12 méteres, félmagas lövését fogta a jó formában lévő Milinte. A hajrában mindkét csapat sokat tett azért, hogy bevegye ellenfele kapuját.  A 90. percben Culum 17 méterről eresztett meg nagy lövést, Végh védett. Zárásként pedig  Benounes kerülhetett volna ziccerbe, de lesen megállította a partjelző…

A Rákóczi a Honvéd után újabb fővárosi csapatot vert meg egy Oláh-góllal, és fontos, egyben megnyugtató pontokat szerzett a nehéz sorozat előtt.

Kaposvári Rákóczi – Vasas 1-0 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Szilasi.
Kaposvár#!# Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Gujic, Stanic (Farkas Z., 80.), Maróti, Pest (Balázs, 65.), Junior – Oláh, Godslove (Culum, 65.). Vezetőedző#!# Prukner László.
Vasas#!# Végh – Balog Zs., Kovács G., Mileusnic, Katona (Oscar, 57.) – Hrepka, Majoros (Bakos, 58.), Pavicevic, Dobric – Benounes, Divic (Mundi, 75.). Vezetőedző#!# Giovanni Dellacasa.
Gólszerző#!# Oláh (3.)
Sárga lap#!# Zahorecz (17.), Grúz (81.), Balázs (89.), illetve Dobric (45.)