Ismét győzött, és egy fordulóval a csoportkör vége előtt már továbbjutott a nyolcaddöntőbe a Rákóczi a labdarúgó Liga Kupában. Csapatunk a Cseri úti műfüves pályán 4-0-ra nyert a ZTE ellen. 

A H-csoport ötödik fordulójában hazai mérkőzés várt együttesünkre, és a ZTE elleni kilencven percet műfüves pályán vívták meg a fiúk. A Rákóczi nem adott esélyt ellenfelének#!# a horvát Luka Dominic már a 11. percben megszerezte a vezetést, a román Markus pedig a szünet előtt nem sokkal növelte az előnyt. A második félidőre is jutott két kaposvári találat#!# az 53. percben ismét Markus volt eredményes, a negyedket pedig a horvat Vrucina könyvelhette el a 69. percben. Sikerünkkel be is biztosítottuk a továbbjutást a csoportból, ugyanis a Siófok nem tudott nyerni Pécsen.
A Rákóczi november 20-án szerdán 14 órakor éppen Siófokon játssza utolsó csoportmérkőzését – immár biztos továbbjutóként. 
Kaposvári Rákóczi FC – ZTE FC 4-0 (2-0)
Kaposvár, Bene Ferenc Labdarúgó Akadéma, 100 néző. V.#!# Gaál (ifj. Tóth II. V., Szalai).
Rákóczi FC#!# Ranilovic – Okuka (Pavlovic, 51.), Lucas (Babic, 67.), Addo, Jánvári – Albert, Oláh, Böjte – Dominic (Murai, 46.), Markus, Vrucina. Vezetőedző#!# Prukner László.
ZTE#!# Czirjék – Pál, Buzás (Kalmár, 54.), Kovács L., Latin – Vágó, Holdampf – Bedi (Dufka, 79.), Szegleti (Pajor, 58.), Szántó – Bíró. Vezetőedző#!# Lendvai Miklós.
Gólszerzők#!# Dominic (11. p.), Markus 2 (40. és az 53. p.), Vrucina (69. p.).
A csoport másik eredménye#!# 
Pécsi MFC – Siófok 2–2
A csoport állása öt forduló után#!# 1. Rákóczi 12, 2. Pécs 10, 3. Siófok 7, 4. ZTE 0 pont.