A Pécsi MFC ellen vívta harmadik felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi. A vezetést a házigazda pécsiek szerezték meg, Mayer Milán még a szünet előtt egyenlített, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

A mieink az első félidő első negyedóráját leszámítva uralták a mérkőzést, s több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, a kifejezetten jó iramú összecsapáson. A PMSC gólja az 13. percben született, a lesre játszó védőink közül Frank lépett ki, és senkitől sem zavartatva passzolt a kapuba. Az egyenlítés a frissen igazolt Mayer Milán nevéhez fűződik, aki szintén leshatárról indulva egyenlített.
Már a mérkőzés előtt hivatalossá vált, hogy újabb játékossal bővült a Rákóczi kerete, ugyanis leigazoltuk Ivancsics Gellértet, aki az NB II-es Szeged 2011-től érkezett. Szurkolóink az ezt megelőző csapatából, Siófokról ismerhetik a rutinos középpályást, aki a második félidőben több jó labdával is felhívta magára a figyelmet.  Pályára lépett még a győri nevelésű Demeter Nándor, aki próbajátékon vesz részt, valamint az U19-es csapatunkból Szabó Alex.
Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)
Pécs, PMFC műfüves pálya, 120 néző. V.#!# Varga G.
PMFC#!# Sólyom – Kónya K., Krapecz, Fekete, Varga – Hleba, Turi – Kónya D., Koller, Károly – Frank. Cserék#!# Gábor, Loch, Szabó, Bodor, Nagy. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Rákóczi FC#!# I. félidő#!# Gőcze – Lakatos G., Ludánszki, Hadaró – Hampuk, Demeter, Godzsajev, Márton, Müllerlei – Mayer, Kertész. II. félidő#!# Gőcze (Borsi, 63.) – Nagy J., Lakatos G., Ludánszki, Hadaró – Szakály A., Pintér A., Ivancsics, Nagy K. (Godzsajev, 69.), Müllerlei (Szabó A., 75.) – Hujber. Vezetőedző#!# Artner Tamás
Gólszerzők#!# Frank (13.) illetve Mayer (34.)

Artner Tamás#!# – Egy nagyon jó iramú mérkőzésen egy remek felfogásban játszó ellenfél ellen az első tíz perc kivételével egy jó mérkőzést játszottunk. Az új igazolásokkal meg voltam elégedve, Mayer Milán ismét betalált, ez külön öröm. Demeter Nándor nehezen vette fel a ritmust, neki még szoknia kell, míg az utánpótlásból érkező Szabó Alex jól szállt be a mérkőzésbe.
 
(Fotó#!# Laufer László)