Internetes értesülések szerint a Ferencvárosnál nem szeretnék marasztalni a tavaszi idényre Oláh Lórántot. A támadó jelenleg kölcsönben szerepel az Üllői úton, de továbbra is a Rákóczi játékosa. 

Oláh Lórántot a nyáron egy évre adta kölcsön a Kaposvár a Ferencvárosnak, de a rutinos játékost a hírek szerint eddigi teljesítménye alapján nem feltétlenül marasztalnák a tavaszi idényre az Üllői úton.
– Oláh kölcsönadási szerződése jelenleg is életben van, és amíg a Ferencváros hivatalosan nem jelzi, hogy mi a célja vele, addig a jövője kapcsán megjelent információkat csak légből kapott hírként tudom kezelni – mondta honlapunknak Illés János ügyvezető elnök. – Ha azonban ez megtörténne, az egy új helyzet lesz, akkor feltétlenül le kell ülnünk a játékossal és a Ferencvárossal is egyeztetni. A Fradinak jelenleg nincs lejárt tartozása klubunkkal szemben. A kölcsönadással kapcsolatos második részlet kifizetése télen, legkésőbb a tavasz elején lenne esedékes.
És ha már a pénzügyeknél tartunk… A legfrissebb hírek szerint a Vasas továbbra sem törlesztette az előírtaknak megfelelően Farkas Zoltán vételárát a somogyiaknak, így a Rákóczi várhatóan napokon belül az MLSZ-hez fordul az ügyben.
– A fővárosiak megkezdték a törlesztést, igaz, késéssel és egyelőre egy jelentéktelen összeggel. Azóta már túl vagyunk egy újabb határidőn, november 15-én, de jelentős előrelépés nem történt, így nekünk kell megtennünk, amit kell – tette hozzá a klubvezető.