A hazai pályán szeptember óta veretlen III. ker. TVE stadionjában szólítják pályára együttesünket az NB III. Nyugati csoportjának 26. fordulójában. Játékosaink ezt a remek statisztikát szeretnék elrontani, s három ponttal hazatérni.

Sorozatban két idegenbeli fellépés vár együttesünkre. Először szombaton 17 órától Óbudán, a felújított III. ker. TVE stadionjában, majd jövő héten a kiesés elkerüléséért küzdő VLS Veszprém otthonában szólítják pályára csapatunkat. A fővárosiak remekül kezdték a tavaszi szezont, hét mérkőzést nyertek meg zsinórban, majd 5–0-ra kikaptak az Ajkától. Az előző héten pedig egy négy kiállítást hozó mérkőzésen hagytak két pontot Veszprémben. A tabella ötödik helyét elfoglaló budapestiek szeptemberben szenvedtek utoljára vereséget hazai környezetben.
– Jól ismerem az ellenfelet, ráadásul a csapat vezetőedzőjével, Tóth Andrással korábban csapattársak voltunk – mondta Waltner Róbert, együttesünk edzője. – Jó csapata van a III. kerületnek, ezt a statisztikája is mutatja, hiszen összesen ötször kaptak ki, s szeptemberben veszítettek utoljára hazai környezetben. Nem rossz az idegenbeli statisztikánk, hiszen eddig csak Ajkán kaptunk ki. Bizakodóan várom a mérkőzést. Mentálisan és fizikálisan is oda kell tennünk magunkat, és meg kell mutatnunk, hogy nem véletlenül vezetjük a bajnokságot.
Együttesünk remek sorozattal a háta mögött várja a fővárosi találkozót, hiszen Ivancsics Gellérték tizenöt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Ráadásul az előző héten kiemelten fontos három pontot szereztünk a második helyen álló Ajka ellen.
– Az Ajka elleni siker önbizalmat kell, hogy adjon, de addig nem nyugodhatunk meg, amíg meg nem húzzák a vonalat – fogalmazott Waltner Róbert. – Arra törekszünk, hogy ez minél előbb bekövetkezzen.
Ősszel Ivancsics Gellért és Bakos Bence góljaival szereztük meg a három pontot.
A fővárosi találkozón sérülés miatt Varga Donát, míg sárgalapos eltiltás miatt Lakatos Gergő nem léphet pályára. Az óbudaiaknál Herczeg László és Grúz Tamás eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót. Jó hír, viszont, hogy Vachtler Csaba és Borsi Bence a héten már elkezdte az edzéseket.