A horvát másodosztályban szereplő NK Dugopolje ellen szenvedte el idei első vereségét együttesünk. Csapatunk végig pariban volt a horvát együttessel, de egy tizenegyessel a hazaiak nyerték az edzőmérkőzést.

Előzetesen is tudtuk, hogy igen jó játékerőt képvisel a horvát másodosztályban harmadik helyen álló NK Dugopolje. A remek iramú felkészülési találkozón végig egyenrangú partnerei voltunk a horvát másodosztály élcsapatának. Csapatunk a találkozó 92. percében befújt, igencsak véleményes büntetővel maradt alul a Dugopoljéval szemben. Gólunkat Vachtler Csaba szerezte szabadrúgásból.
Waltner Róbert#!# Nagyszerű mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az erős dugopoljei csapatnak. A döntetlenszagú találkozó végén a játékvezető megítélt ellenünk egy büntetőt, de a felvételen tisztán látszik, hogy a tizenhatoson kívül történt a szabálytalanság.
NK Dugopolje–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–0)
Horvátország, Dugopolje.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor M., 7. p.) – Nagy K. (Böjte, a szünetben), Szakály A. (Godzsajev, a szünetben) – Sóron, Ivancsics, Kollega K. – Sárközi. Edző#!# Waltner Róbert.
Kaposvári gólszerző#!# Vachtler (75. p.).