A paksi döntetlen után a visszavágón négy-egyre nyertünk a Paksi FC II. elleni előkészületi mérkőzésen.

Egy hét leforgása alatt a második edzőmérkőzésünket vívtunk a velünk azonos csoportba besorolt Paksi FC II. ellen. A Tolna vármegyei döntetlen után ezúttal a Cseri úti sportcentrumban találkoztunk Kindl István fiatal csapatával. A kiadós nyári esőben rendezett összecsapás első félidejében nem igazán jegyezhettünk fel ígéretes támadásokat egyik oldalon sem; a két csapat játékosai a külső elemekkel és az egyre csúszósabbá váló Cseri úti pálya talajával voltak inkább elfoglalva. Így – miután nem voltak kidolgozott akciók – a kapusoknak nem igazán akadt dolguk, csak áztak-fáztak a mostoha időben.

A második félidőt egy teljesen más felfogású Rákóczi folytatta, s a gólok sem maradtak el. Az 52. percben Babinszky Bence előbb a kapufát találta el, ám az olasz Nicolo Mazzonetto – aki ikertestvérével, Alessióval együtt a Fradiban nevelkedett – már gólra váltotta a kipattanó játékszert. Jó 10 perccel később aztán Babinszky Bence is feliratkozott a gólszerzők közé. Róla azt kell tudni, hogy MTK-nevelés, az előző szezonban pedig a Kelen SC csapatában szerepelt. A második felvonás közepén szépített az ugyancsak az NB III. Dél-Nyugati csoportjában érdekelt Paksi FC második számú társulata Répási révén, de egy perccel a mérkőzés vége előtt Babinszy újra eredményes volt. Talán ha 40 másodperc telhetett el, amikor a próbajátékon lévő, még csak ifjúsági korú Övös Gábriel  beállította a 4–1-es végeredményt.

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II. 4–1 (0–0)

Kaposvár, Cseri úti sportcentrum, 100 néző. Vezette: Böröczi.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. (Horváth F.) – Heil (Gadányi), Gál M., Kis-Fónai – Ekker, A. Mazzonetto (Pintér M.) – Horváth B. (N. Mazzonetto), Szederkényi (Magyar M.), Babinszky – Bíró D., Hampuk (Ötvös G.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: N. Mazzonetto (az 52. percben), Babinszky 2 (a 63 .percben és a 89. percben), Ötvös G. (a 90. percben), illetve Répási (a 70. percben).

via sonline.hu