Gólnélküli döntetlennel zártuk az edzőmeccsek sorozatát, a főpróbán a szlovén másodosztályú az NK Nafta nem tudta bevenni a kapunkat.

 

Elérkezett a hathetes felkészülési időszak vége, melynek lezárásaként a szlovén NK Nafta otthonában vívtuk az utolsó előkészületi mérkőzésünket. Lendván kiváló körülmények fogadtak bennünket, s egy gyors, mindkét oldalon sok helyzetet hozó edzőmérkőzésen végül igazságos döntetlen született.

– Gyors játékra és sok párharca kényszerített minket a Lendva – mondta Horváth Rudolf, csapatunk vezetőedzője. – Ez vár ránk a Szentlőrinc ellen, amely szintén hasonló játékerőt és színvonalat képvisel, így remekül fel tudtunk készülni. A védekezésben, annak ellenére, hogy nem kaptunk gólt kijöttek a hibák, hiszen Harsányi Dániel kiesésével újjá kell építenünk a védelmet, az ő pótlását csak csapatmunkával lehet megoldani, így a bajnokira mindenkinek a legjobb állapotban kell lennie. A Lendva ellen több játékrendszerrel próbálkoztunk, támadásban több nagy helyzetet alakítottunk ki, rúgtunk kapufát, így nem vagyok elégedetlen, a védekezésben viszont voltak olyan hibák, amiket ki kell szűrni, mivel befolyásolhatják majd a Szentlőrinc elleni mérkőzést.

 

NK Nafta Lendava–Kaposvári Rákóczi FC 0–0

Lendva.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Ekker, Heil, Gál M., Kis-Fónai, Pusztai – Horváth B., Szederkényi, Pintér M. – Babinszky, Hampuk. Csereként pályára lépett: Horváth F. (kapus), A. Mazzonetto, Magyar M., Enyedi, Ötvös. Vezetőedző: Horváth Rudolf.