Vasárnap délután megtartotta évadzáró bankettjét a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A bajnokságban hetedik helyet elért együttes tagjai ezután meg is kezdték nyári pihenőjüket. A felkészülés június 10-én kezdődik majd. 

A kaposváriak vereséggel fejezték be a pontvadászatot, az Újpest Videoton elleni győzelme miatt végül a hatodik hely is elúszott. A Rákóczi a hetedik helyet szerezte meg, ami a Magyar Kupa-elődöntős szerepléssel együtt így is a klub történetének második legjobb eredménye. Sisa Tibor vezetőedző értékelésében arról is szó esett, hogy ennek ellenére maradt hiányérzet a szakvezetésben, hiszen a társaság sokáig esélyes volt a harmadik hely elérésére is, a tavasz utolsó szakasza viszont nem sikerült túl jól. Tavaly nyáron viszont a bennmaradás volt a fő cél, amit alaposan túlteljesítettek a zöld-fehérek.
A csapat tagjainak Horváth Miklós elnök és Illés János ügyvezető is gratulált és megköszönte az egész éves munkát. A fiúk elkezdték nyári pihenőjüket, a Sisa Tibor vezette szakmai stáb június 10-én 17 órakor vezényli a felkészülés első edzését.