Az országos kiemelt bajnokságban szereplő Rákóczi U19-es és U17-es csapatai is megnyerte a hétvégi mérkőzését. Mindkét gárda 5-1 arányban lépte le a Sopron együtteseit. A másik hat zöld-fehér korosztály közül csak a Miovecz-csapat tudott győzni, a többiek kikaptak. 

NB I-es utánpótlás bajnokság

U19 Rákóczi-Sopron 5-1 (1-1)
Rákóczi#!# Szűcs-Vadas, Major, Bodrogi, Bálint, Lovász, Rittinger, Iván, Kulcsár, Czonev, Pántics. Csere#!# Ferenczi, Páger, Ferencz, Kuckó, Horváth. Edző#!# Major Gábor
Gólszerzők#!# Pántics 3, Iván, Kulcsár.
A mérkőzés első tizenöt percében támadólag lépett fel a Rákóczi, néhány pontrúgásból veszélyeztetni is tudott. Egy ilyen pontrugás utáni kontrából vezetést szerzett a Sopron, amit az első félidő utols percében egyenlített ki a hazai együtte. A második játékréz elején hét perc alatt kétgólos vezetéshez jutott a Rákóczi, melyet további két gól követett, s így nem maradt el a fölényes győzelem.
Major Gábor#!# Fontos volt, hogy végre egy mérkőzést fölényesen nyerjünk, bár az első félidőben saját magunk sorsát nehezítettük meg. Remélem ezzel a győzelemmel nem csak megkezdjük, hanem folytatjuk is a felzárkózást.

U17 Rákóczi-Sopron 5-1 (2-0)
Rákóczi#!# Sztorkó-Garai, Vaszilkó, Mikola, Kirchner, Kiss A., Horváth Á., Weimann R., Németh, Pető, Árbogást. Csere#!# Bódog, Mester, Bogdán, Szolomayer, Böjte P., Matucza. Edző#!# Richter Sándor
Gólszerzők#!# Németh P., Kirchner, Weimann, Böjte P., Horváth Á.
Tudtuk, hogy a tegnapi győzelem a kötelezők közé tartozik, és rendkívül fontos volt a bennmaradást illetően. A gyerekek is átéreztek a találkozó súlyát és félóra emberhátrány ellenére nagy különbségű győzelmet arattak.
Richter Sándor#!# Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Külön gratulálok az U19-es csapat győzelméhez, talán most már fellélegezhetünk egy kicsit. A jövő heti békéscsabai túra előtt nem jött jól a kiállítás, de ott is mindent megteszünk a sikerért.

U15 Rákóczi-Felcsút 2-6 (1-2)
Rákóczi#!# Veriga-Szenászna, Nagy Á., Somogyi, Vörös, Nagy K., Hampuk, Mayer, Zrinyi, Kovács A., Kovács B. Csere#!# Kutika, Stan, Törzsök, Kiss G., Vadász B., Csáki. Edző#!# Bőzsöny János
Gólszerzők#!# Mayer, Hampuk.
A jobb játékerőt képviselő vendégek megérdemelten győztek.
Bőzsöny János#!# Jobb csapattól szenvedtünk vereséget, de nem engedhető meg senki ellen ilyen egyéni hibák elkövetése és néhány meghatározó játékos gyenge teljesítménye.

U13 Rákóczi-Felcsút 0-6 (0-3)
Rákóczi#!# Borsi-Csendes, Gulyás, Vig, Kis, Prukner, Nagy K., Nagy L., Richter, Vörös, Grabarics. Csere#!# Krokovics, Károlyi, Orgyán, Ujhelyi, Proszenyák. Edző#!# Petrók Viktor
A jó fizikai felépítésű és futballozni jobban tudó csapat megérdemelten nyerte a mérkőzést.
Petrók Viktor#!# Az erősebb fizikai, gyorsasági, és mentáis erővel nem bírtunk, de a legszégyenletesebb, hogy akaraterővel is megvert minket egy jobb csapat.

NB II-es utánpótlás bajnokság

U18 Rákóczi-Hévíz 6-0 (3-0)
Rákóczi#!# Závec-Harsányi, Nagy G, Fehér, Bakos, Házi, Pajor G, Pajor P. (Böröczky 67. p.), Laczkó, Kasza (Balogh B.  67. p.), Dobos (Kampf 80. p.). Edző#!# Miovecz Zoltán
Gólszerzők#!# Laczkó 2, Balogh, Harsányi, Bakos, Pajor G.
Kiváló futball időben lejátszott mérkőzésen az első negyedórát leszámítva a hazaiak birtokolták többet a labdát. Utána az agresszív, pontos, precíz játékkal tudtunk az ellenfelünk fölé nőni.
Miovecz Zoltán#!# Számunka presztízs mérkőzés volt a mai. Ennek megfelelően a játékosokon is lehetet látni az elszántságot, melyet a gólok száma is jelez.

U16 Rákóczi-Hévíz 0-2 (0-1)
Rákóczi#!# Tóth D-Dobos, Kolumbán, Darabos, Gelencsér, Nádori (Szerelem 60.p.), Németh B, Korona, Kuti, Pallósi, Kovács G. Edző#!# Horváth Zoltán
Az első félidőben a vendégek akarata érvényesült a mérkőzésen a hazaiak szinte alig tudták átlépni a félpályát, így jogosan szereztek vezetést a hévíziek. A fordulás után kiegyenlítettebb lett a játék, mindkét kapu előtt akadtak nagy helyzetek. A végjátékban a Rákóczi mindent egylapra téve támadott, de ahogy ilyenkor lenni szokott egy kontrából lőtt góllal a vendégek bebiztosították győzelmüket.
Horváth Zoltán#!# Az ellenfelünk agresszívabb játékot nyújtott és jobban akarta a győzelmet.

U14 Nagykanizsa-Rákóczi 1-0 (1-0)
Rákóczi#!# Bódis-Sebestyén, Kiss Bálint, Kozics, Göttlinger, Neubauer, Kiss Bence, Mátyás, Murvay, Andermann, Weimann Á. Csere#!# Czebei, Cser, Pfaff, Kovács B., Dobos. Edző#!# Gáspár András
Rosszul kezdődött a mérkőzés a vendégek számára, mert az első percben elcsúszott a Rákóczi fiatal játékosa, és ezt a vendéglátók kihasználva az ajándékba kapott labdából vezetést szereztek. Ekkor mindenki azt gondolta, hogy ennek súlyos vereség lesz a következménye, ám a Rákóczis fiatalok fokozatosan átvették a játék irányítását, ám hiába nőttek technikailag és taktikailag ellenfelük főlé, a fizikai különbséget nem tudták kompenzálni.
Gáspár András#!# A kanizsai MÁV és a kanizsai UFC fizióval létrehozott csapatával szemben nagyszerűen helytállt együttesünk, és ha a többségében korrekten bíráskodó játékvezető a 70. percben kiállítja az utolsó emberként szabálytalankodó hazai kapust, akár még nagy meglepetést is szerezhettek volna fiaink. Gratulálok játékosaimnak, de remélem lassan győzni is megtanulnak!

U12 Nagykanizsa-Rákóczi 6-0 (2-0)
Rákóczi#!# Ignác-Bodó, Horváth F., Keszthelyi, Király, Perák, Cser M., Ozorai B., Vajda, Loján, Ozorai S. Csere#!# Horváth M., Huber, Gazder, Lotti. Edző#!# Konrád László
A hazai csapat irányította a játékot a mérkőzés folyamán, az első félidőben masszívan és jól védekezett a Rákóczi, de a hazaiak kevés lehetőségüket is maximálisan kihasználták. A második félidő is hazai fölényben telt el, a Rákóczinak csak szórványos ellentámadásokra futotta.
Konrád László#!# Fizikálisan és játékban is jobb ellenfél ellen derekasan küzdöttek a fiúk, ma ez ennyire volt elég.