pepsifoci.hu információi szerint négy klub kívánságlistáján is szerepel Oláh Lóránt, a Kaposvár támadója. Úgy tudják, a Ferencváros mellett a Győri ETO, a Kecskemét és a Paks is szívesen látná soraiban a csatárt, akinek leigazolását nagyban nehezíti, hogy élő szerződése van a Rákóczival. 

 pepsifoci.hu#!# Már jó pár napja írtunk arról, hogy Oláh Lóránt ott szerepel a Ferencváros kívánságlistáján. Akkor jelezték, több bökkenő is akad az ügyben, többek között az, hogy a futballistának élő szerződése van a Kaposvárral, a somogyiak pedig nyilván megkérik az árát.

pepsifoci.hu információi szerint nem a Fradi az egyetlen csapat az NB I-ben, amely szívesen látná soraiban a csatárt#!# úgy tudjuk, Oláh neve megtalálható a Győri ETO, a Kecskemét és a Paks noteszében is, fogalmazzunk úgy, "vastag betűkkel".

Hangsúlyoznánk viszont, ennek ellenére közel sem biztos, hogy a labdarúgó elszerződik a Rákóczitól, hiszen ügyében a kaposváriakkal is meg kellene egyezni, akik nyilván nem akarják elkótyavetyélni értékes játékosukat.

Ugyanakkor azért jegyezzük meg azt is, ahogyan arról korábban beszámoltunk, Oláh egyike volt annak az öt futballistának, akiket Sisa Tibor az utolsó bajnoki előtt az NB III-as csapathoz irányított.