Huszonhetedik győzelmét is elkönyvelhette a Rákóczi a megyei labdarúgó élvonalban. Csapatunk a 13. helyen álló segesdieket fogadta a stadionban, és 2-0-s félidő után 5-0-ra nyert. Nagy Krisztián kettő, Jovánczai Zoltán, Vadas Zalán és Hadaró Valentin egy-egy gólt vállalt a sikerből. 

A Rákóczi szerdán, a második helyezett Nagybajom otthonában biztosította be bajnoki címét, de a fiúk fogadkoztak, hogy a Segesd elleni hazai bajnokin is odateszik magukat. A vendégek – nem meglepő módon – védekezésre rendezkedtek be, és csaknem fél óra kellett ahhoz, hogy a kaposváriak megszerezzék a vezető gólt. A 27. percben Házi Bence cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd önzetlenül Jovánczaihoz passzolt, aki a kapuba továbbította a labdát. Csapatunk még a szünet előtt megduplázta előnyét Vadas szép lövésével.

A második félidőre is maradt gól, a harmadikat és a negyediket Nagy Krisztián jegyezte az 55., majd a 65. percben. A 71. percben aztán Hadaró alakította ki a végeredményt, a segesdi hálóőr hathatós segítségével. 

Kaposvári Rákóczi – Segesdi SE 5-0 (2-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 300 néző. V.#!# Bana
Rákóczi#!# Somodi – Vadas, Lakatos (Kiss K., 67.), Petrók, Hadaró, Márton (Godzsajev, 67.), Dominic (Kozics, 59.), Nagy K. (Bohata, 67.), Jovánczai, Házi B. (Richter P., 63.), Hampuk (Pallósi, 59.). Vezetőedző#!# Házi László
Segesd#!# Patak (Vörös P., 85.) – Juhász, Kuti R., Kuti M. (Péter R., 63.), Komáromi (Csimszi, 78.), László B., Ámon, Hornyák, Sámóczi, Zatykó (Pintér, 85.), Pandur (Orsós, 65.). Vezetőedző#!# Nagy Attila István
Gólszerzők#!# Jovánczai (27.), Vadas (45.), Nagy K. 2 (55., 65.), Hadaró (71.)

Házi László#!# – Örülök az újabb sikernek. Látszott rajtunk, hogy két hét alatt már a negyedik mérkőzésünket játszottuk, időnként fásult, fáradt volt a társaság. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de az első gólig nem volt könnyű dolgunk a pályán. Ellenfelünk a védekezésre fektette a hangsúlyt, így meg kellett dolgozunk a találatokért. Remélem, a bajnokság hajrája is jól sikerül majd.