Az első osztályú Paksi FC ellen hangolt a másodosztály augusztus másodikai rajtjára csapatunk. A szombati matiné végül tolnai sikert hozott.

 

Együttesünk a második, míg a paksi gárda az első edzőmérkőzését vívta szombat délelőtt. A felek előzetes megállapodása szerint nem a hagyományos mederben zajlott a mérkőzés, hiszen háromszor harmincöt perces harmadokat rendeztek. Az elsőben a vendégek szereztek vezetést egy öngóllal. Az utolsóban bebiztosították a győzelmüket, miután előbb Bognár István zörgette meg a hálót egy nagyjából húsz méterről elvégzett szabadrúgással, majd Osváth Attila futott el a jobb oldalon, és tette a kapu elé a labdát, a hosszúnál pedig Sajbán Máté érkezett és öt méterről a passzolt a hálóba.

 

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC 0–3 (0–1, 0–0, 0–2)
Kaposvár, Rákóczi-stadion. V.: Kovács J. Z.
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Nagy J., Varjas Z. – Földi B., Erdei, Simon M. – Balázs Zs. Csereként pályára lépett: Bonnyai, Laky, Godzsajev-Telmán, Sólyom, Kercsó, Borbély Á., Nagy T., Tratnyek, Juhász Zs., Szekszárdi, Kojnok, Temesvári, Keresztes, Palkovics. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Paksi FC: Holczer – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Csősz, Balogh B., Szakály D. – Haraszti, Böde, Ádám M. Csereként pályára lépett: Rácz, Osváth, Szélpál, Lorentz, Kelemen, Molnár D., Bertus, Bognár I., Nagy R., Sajbán M., Bartha, Szendrei, Sipos Z. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.
Gólszerzők: Nagy J. 14. p. (öngól), Bognár I. (88. p.), Sajbán M. (90). p.

Rákóczi-Paks
2020. július 18.