Elvesztett csoportrangadóval zárta az évet Rákóczi Győrben. Csapatunk az NB III Nyugati csoportjának 18., idei utolsó fordulójában egygólos vereséget szenvedett egyik legnagyobb riválisunk otthonában. A találkozó egyetlen találata a 48. percben született.

Az első félidőben a hazaiak előtt adódtak a nagyobb lehetőségek, de sem Zamostny, sem Beliczky nem tudott élni ezekkel. Részünkről pedig Vadas Zalán és Hampuk Ádám lövései jelentettek veszélyt Kunsági kapujára. Az iram mellett a feszültség is nagy volt, a játékosok többször is összeakaszkodtak egymással a gyepen.

A második félidő elején Pongrácz egy erőszakos labdaszerzést követően ugratta ki Szabót, aki célba vette a kaposvári kaput, és bár Somodi beleért a lövésébe, hárítani nem tudott (1-0). A hazaiak vezető találata még jobbá tette a mérkőzést. Waltner Róbert két védekező játékosát, Ludánszki Bencét és Nagy Jánost is lehozta, helyettük Kertész Tamást és Házi Bencét küldte pályára, és Kollega Krisztián is pályára került. A mieink becsülettel mentek előre, küzdöttek, de nem tudták feltörni a stabil győri védelmet, így vereséggel búcsúztunk az idei évtől.
Csapatunk 36 ponttal a harmadik helyen telelhet.

ETO FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)
Győr, ETO Stadion, 2000 néző. V.#!# Kovács G.
ETO FC Győr#!# Kunsági – Vadász, Gyagya, Nagy J., Varga R. – Beliczky, Pongrácz, Magasföldi (Illás D., 91.), Szabó L. (Rácz, 69.) – Kabát (Nagy Á., 71.), Zamostny. Vezetőedző#!# Bekő Balázs
Rákóczi FC#!# Somodi – Nagy J. (Házi B., 74.), Lakatos G., Havas, Hadaró – Hampuk, Ludánszki (Kertész, 60.), Vadas, Nagy K. (Kollega K., 51. – Jovánczai, Hujber. Vezetőedző#!# Waltner Róbert
Gólszerző#!# Szabó L. (48.)
Sárga lap#!# Varga R. (25.), Magasföldi (28.), Kunsági (32.), Nagy Á. (72.), Pongrácz (79.) illetve Jovánczai (25.), Havas (78.).
Kiállítva#!# Szabó L. (92. – a kispadról)

Waltner Róbert#!# – Sajnos, nem sikerült a bravúr. Becsülettel készültünk, jól küzdöttünk, de nem volt elég a teljesitményünk ahhoz, hogy idegenben rangadót tudjunk nyerni.