Egy pontot szerzett a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában a Rákóczi. A tartalékos kaposváriak a jó erőkből álló Zalaegerszeg gárdáját látták vendégül, és 1-0-s félidő után 1-1-es döntetlent értek el. A vezető találatot Gujic lőtte az 5. percben 40 méterről, az 50. percben Pavicevic egy fejesgóllal egyenlített.

A szurkolóknak mindenképpen jó hír volt, hogy sikerrel járt a hóeltakarítás, így az eredeti időpontban rendezhették meg a két csapat bajnoki mérkőzését. Ráadásul a két hete megsérült Gujic visszatérhetett a pályára, a saját nevelésű Bőle Lukács pedig a kezdő tizenegyben kapott lehetőséget. Grúz Tamás már a kezdés előtt ünnepelhetett#!# ez volt a századik élvonalbeli mérkőzése…

Nagyszerűen indult a találkozó#!# az 5. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Boris Gujic szánta el magát lövésre mintegy 40 méterre a kaputól, és a labda a jobb felső sarokban kötött ki. 1-0.

A 12. percben a zalaiak előtt adódott egy kis lehetőség#!# Pavicevic kapott ígéretes labdát a jobb oldalon, de beérték a Rákóczi védői és szerelték. A 15. percben Bőle csaknem 30 méterről lőtt szabadrúgást, a labda csak kicsivel kerülte el a kaput. Ezután újabb saját nevelésű játékos villant#!# a 20. percben Balázs cselezte be magát a büntetőterületen belülre, majd lőtt – Vlaszák bravúrral védett. Két perccel később Bőle veszélyes szögletét húzta le a zalaiak kapusa. A 40. percben Reszli adott be jobbról, Oláh éppen hogy lemaradt a csatlakozásról. Egy perccel később az ex-kaposvári Máté eresztett meg lövést 30 méterről – a labda méterekkel kerülte el a kaput. A szünet előtti utolsó szép momentumként Junior beadása után Reszli lőhetett volna gólt, de lemaradt a labdáról.

A második félidő a lehető legrosszabb kezdést hozta, az 50. percben egyenlített a ZTE. Sluká jobb oldali beadása után Pavicevic fejelt 5 méterről a kapuba. 1-1.

A gól után ismét a mezőnyjáték dominált, jobbára a két tizenhatos között pattogott a labda. A 68. percben a csereként beállt Prince egy 18 méteres, lapos lövéssel mutatkozott be, Milinte védett. A Rákóczi ezután többet birtokolta a labdát, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani. A 72. percben Reszli lőtt 13 méterről kicsivel mellé. Az utolsó perceket megnyomták a vendégek, de a kaposvári védelem jól állta a sarat. A végén még Kulcsár és Máté összefejelt, ápolás miatt állt a játék, az eredmény pedig már nem változott.

A Fradi-meccs után tehát Kaposváron is pontot mentett a ZTE, a somogyiak pedig ezen a héten egy döntetlent könyvelhettek el.

Kaposvári Rákóczi – ZTE FC 1-1 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Takács J. 
Kaposvár#!# Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Gujic (Antanasijevic, 79.), Bőle (Kulcsár, 75.), Stanic, Balázs B., Junior – Oláh, Reszli (Culum, 79.) 
ZTE#!# Vlaszák – Szalai, Bogunovic, Miljatovic, Panikvar – Sluka, Máté (Kocsárdi, 92.), Illés, Horváth A. (Schultz, a szünetben) – Pavicevic, Magasföldi (Prince, 62.)
Gólszerzők#!# Gujic (5.), illetve Pavicevic (50.) 
Sárga lap#!# Grúz (63.), illetve Panikvar (9.), Sluka (33.), Schultz (77.)