Három tizenegyest hozó mérkőzésen szerzett pontot a Ferencváros ellen a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában. A zöld-fehér csapatok csatáját semleges helyszínen, Győrben rendezték meg, és a somogyiak kétszer is egyenlítettek. Előbb Okuka, majd Waltner vette be a fővárosiak hálóját. 

A találkozó elején a Rákóczi térfelén pattogott a labda, aztán a 7. percben, szép kaposvári akció végén Balázs B. tette jobbról középre a labdát, Vrucina 15 méterről kapásból lőtt, Jovanovic pedig blokkolt. A 18. percben Jánvári rántotta le Bödét a tizenhatoson belül. Villant a sárga lap, és tizenegyeshez jutott az FTC. Böde állt a labda mögé, és némi megtorpanás után, az elmozduló Hajdúch mellett a kapu jobb sarkába gurított. 1-0. 
A 30. percben balról szállt középre a labda, Klein fejese után a kapufát érintve hagyta el a játékteret a játékszer. Két perccel később Ionescu passzolt a tizenhatos közepétől balra Bödéhez, aki jobbal 11 méterről lőtt, Hajdúch bravúrral ütötte ki a bal alsó sarok elől a labdát. A 41. percben Jenner tette előre a labdát, a gólhelyzetben lévő Böde elől Hajdúch kapus mentett szépen.
A 49. percben Böde került gólhelyzetbe, de Addo ügyesen állította meg a kapu torkában. Az 55. percben szinte a semmiből egyenlített a Rákóczi. Pavlovic jobb oldali beadása után Vrucina fejesét még védte Jova, majd a kapufa, a kipattanót viszont Okuka a hálóba fejelte 4 méterről. 1-1.
A 60. percben Somáliát lökte fel Addo a tizenhatoson belül, így újabb büntetőhöz jutott a Fradi. Újra Böde következett, és a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 2-1. 
 A 78. percben Vrucina került gólhelyzetbe, ballal lőtt, a labda csak centikkel kerülte el a kaput. A 84. percben Jovanovic buktatta a tizenhatoson belül Balázs Benjámint, és következett a harmadik tizenegyes. Waltner magabiztosan lőtt a kapu közepébe. 2-2. 
A kaposváriak nagyot küzdöttek a második félidőben, és összességében megérdemelten szereztek pontot a Fradi ellen. 
Ferencváros – Kaposvári Rákóczi FC 2-2 (1-0)
Győr, 4000 néző. V.#!# Szabó Zs.
Ferencváros#!# Jova – Alempijevic, Gyömbér, Klein, Sváb – Jovanovic (Peric, 87.), Holman (Stanley, 61.), Ionescu (Martinus, 74.) – Somalia, Böde, Jenner.  Vezetőedző#!# Ricardo Moniz.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Kovács O., Addo, Jánvári – Okuka, Pavlovic, Pedro, Zámbó (Thiam, 54.) – Balázs B. – Haruna (Waltner, 67.), Vrucina (Fotias, 90.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Böde 2 (19., 60., mindkettőt 11-esből), illetve Okuka (55.), Waltner (85., 11-esből)
Sárga lap#!# Jenner (35.), Jovanovic (4.), illetve Jánvári (18.), Pavlovic (62.), Waltner (87.), Vrucina (88.)