Az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE otthonában lép pályára csapatunk. A szombaton 15 órakor kezdődő rangadón együttesünk nagy lépést tehet a bajnoki cím felé vezető úton.

Szombaton visszavághatunk az Érdnek az ősszel elszenvedett vereségért. Azon a találkozón az érdiek, bár alárendelt szerepet töltöttek be, egy öngóllal és egy véleményes büntetővel elvitték a három pontot Kaposvárról. A bajnokság tavaszi felét még pontazonossággal várta a két együttes, azonban csapatunk mindhárom idei találkozóját megnyerte, míg az érdiek kétszer is kikaptak, így hat pontot előnnyel utazunk Érdre.
– Mivel kedden játszottunk, így az a célunk, hogy minél frissebb állapotba hozzuk a játékosokat – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Remélem a csapatom továbbra is azon a magas fordulatszámom pörög majd, mint eddig. Éhesek vagyunk a sikerre, a meglévő hat pontos előnyünket kilencre szeretnénk növelni.
Limperger Zsolt tanítványai hazai pályán 3–1-re elveszítették az FC Ajka elleni rangadót, majd Óbudán is kikaptak a III. ker. TVE ellen.
– A Pénzügyőr és a III. ker. TVE elleni mérkőzésüket is megtekintettem – mondta Waltner Róbert. – Sikerült feltérképeznünk őket, a szerzett információkat megpróbáljuk minél jobban hasznosítani.
Csapatunknál sérülés miatt Vachtler Csaba, Borsi Bence, Rajczi Péter és Hadaró Valentin nem léphet pályára. Jó hír viszont, hogy Böjte Patrik meggyógyult, valamit Nagy Krisztián, aki hathetet hagyott ki, már leülhet a kispadra.
– A felkészülés kezdetekor is elmondtam a srácoknak, hogy mindenkire egyformán számítok, mindenkire szükség van – így Waltner Róbert. – A fiúk pedig bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani.
A keddi, Dunaharaszti MTK elleni találkozón, Balogh Szabolcs debütált az NB III-ban. A 19 esztendős játékosnak további sikeres pályafutást kívánunk!