Oláh Lóránt a szigorú követelményrendszerben gyengébben teljesített, ezért került a szezon végén a Kaposvári Rákóczi NB III-as keretéhez – mondta el a csapat vezetőedzője, Sisa Tibor a Nemzeti Sport Online-nak.

Tömören összefoglalva a 31 esztendős csatár ezért kapott kevesebb játéklehetőséget a bajnokság második felében, vagyis szó sincs edző és játékos közötti ellentétről, vagy éppen mérkőzések eredményének manipulálásáról, és még sorolhatnánk az elrugaszkodott feltételezéseket, amelyekkel a támadó mellőzését magyarázták a médiumok.
„Megértem, hogy hírértékű, ha rendre különös összeesküvéseket kreálnak Oláh Lóránttal kapcsolatban, csak éppen nem szerencsés sem a játékosnak, sem a klubnak – jelentette ki Sisa Tibor, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – Amikor az egyesülethez kerültem, jeleztem a labdarúgóknak, hogy az évek óta bevált, általam vezetett követelményrendszert Kaposváron sem akarom mellőzni. Rendszeresen osztályozom a játékosok futásmennyiségét, taktikai fegyelmezettségüket támadásban és védekezésben, hozzáállásukat a csapaton belül, illetve a játékvezetőkkel kapcsolatban. A kritériumokra adott pontokat félévente összegzem, s az átlag alapján megállapítható, ki hogyan teljesített. Senkit sem érhet váratlanul az eredmény, ugyanis aki veszélyeztetett ebben a sajátos rendszerben, annak idejében jelzem, miben kellene javulnia. Tisztázzuk tehát, hogy Oláh Lóránt az őszi teljesítményéhez képest a tavasszal gyengébben futballozott, ezért került az NB III-as kerethez. Hozzáteszem ugyanakkor, ennek ellenére a játékos huszonhét bajnokin lépett pályára.”