Mint ismert, a DVSC csapatánál három tréner neve merült fel az elmúlt napokban, akik Herczeg András lehetséges utódjaiként kerültek szóba. Aczél Zoltán már biztosan marad a Haladásnál, míg Mészöly Géza is kijelentette, hogy hosszú távra számol Újpesten. Sisa Tibort viszont eleddig sehol nem mondta el a véleményét az ügyről, igaz, szinte lehetetlen is volt elérni – írja az nb1.hu.

 – Elnézést kérek mindenkitől, de számomra a család az első ebben az időszakban – szabadkozott a tréner. – Az is tény, hogy vért izzadtunk ebben a fél szezonban, ami sok energiát elvett, így valóban nem lehetett elérni. A szobaasztalra tettem a telefont, ott már Szlovákiába kapcsolt a készülék, így egy lottóötössel ért fel az, ha valaki elért.

A trénert az nb1.hu megkérdezte arról is, hogy mit szólna a debreceni lehetőségről?
– Nagyon megtisztelő, hogy egy többszörös bajnoknál szóba került a nevem – így Sisa. – Annyit tudok mondani, hogy a nyáron egy nagyon nehéz helyzetben levő csapattal képletesen beszálltunk egy hajóba. Mindenki megfeszülve, egy felé húzta az evezőket, pedig az év elején még evező is alig volt. Most félúton vagyunk, ebből nem lehet kiszállni, nekünk a nyáron partot kell érni, ennek a csapatnak benn kell maradnia, erről a hajóról nem szállhatok le most.

Mint ismert, a Kaposvár a szezon előtt kiesőjelöltnek számított, ám a csapat végül fantasztikus őszt produkálva a 3. helyen zárt. Sisa ezzel történelmi tettet hajtott végre a Rákóczival.