Nem csak a felnőtt csapatunk vívja szombaton az idény legfontosabb mérkőzését. Az U14-es együttesünk az NB I-es bajnokságba kerülésért mérkőzik a Cseri úton 10 órai kezdettel. Az ellenfél a ZTE Akadémia gárdája lesz, a zalaegerszegi első találkozó 0-0-ra végződött. Kérjük szurkolóinkat, minél többen biztassák a srácokat a sorsdöntő meccsen!

Illés Dezső fiai magabiztosan nyerték meg az NB II Dél-nyugati csoportját, tizenöt ponttal előzték meg a második helyezett paksiakat. Huszonhét mérkőzésből huszonhatot nyertek egy vereség mellett, 195-9-gólkülönbséggel. A rájátszás első fordulójában nem kellett pályára lépni, a másodikban a Budakeszi Labdarúgó Akadémia volt az ellenfél. A párharc már az első meccsen eldőlt, melyet 6-1-re nyertek a mieink, míg a visszavágót 2-0-ra Budakeszi.
– Nagy küzdelmet hozott a harmadik forduló zalaegerszegi mérkőzése – mondta Illés Dezső, csapatunk edzője. – A házigazdák keményen, néha már a sportszerűség határát súrolva játszottak. Mindkét gárda előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám egyik sem tudott a másik fölé kerekedni, így igazságosnak mondható eredmény született. Sajnos, két játékosomat is sérülés miatt le kellett cserélnem, az ő játékuk még kérdéses a holnapi visszavágón. Nagyon készülünk rá, a srácok érzik a felelősséget, hiszen rajtuk múlik, hogy lesz-e jövőre csapata a Bene Akadémiának a legmagasabb osztályban. Szeretnénk, ha holnap sokan eljönnének a Cserbe és buzdítanák a fiúkat!