A bajnoki menetelés mellett a Magyar Kupában is nagy bravúrra készül a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak a negyeddöntő első mérkőzését 3-2-re nyerték Újpesten, így a párharc esélyesévé léptek elő. A visszavágót szerdán 17 órától játsszák a Rákóczi Stadionban. Ha a zöld-fehérek továbbjutnak az elődöntőbe, megismételhetik 2008-as nagy sikerüket. 

Jól telt a hétvége a Rákóczi háza táján#!# a kaposváriak 3-0-ra nyerték a megyei rangadót a Siófok ellen, így továbbra is tagjai az NB I közvetlen élmezőnyének. A fiúk szerdán bravúrra készülnek a Magyar Kupában is#!# ha túljutnak az Újpesten, akkor már az elődöntőben folytathatják szereplésüket. Az együttes háromnaponta játssza a tétmeccseket, így már fárad a társaság. 
– Úgy tűnik, valami rontás ül ránk az Újpest elleni mérkőzéseken… A múlt heti első meccs előtt négyen megbetegedtek, most majdnem ugyanennyi játékos sérülés miatt nem állhat rendelkezésre. Így már csaknem egy csapatra való hiányzónk van. A múlt héten egy, az újpestinél is fiatalabb csapattal, nagy lelkesedéssel és koncentrációval nyertünk 3-2-re. Most ismét a fiatalokon a sor, én nagyon bízom bennük, és úgy gondolom, óriási eredmény lenne, ha bejutnánk az elődöntőbe. Nagy siker lenne ez a kaposvári klub életében.

A somogyiak akár még vereség esetén is továbbjuthatnak, de hazai pályán természetesen ennél azért többet remélnek. A lila-fehérek vezetőedzője, Mészöly Géza úgy fogalmazott#!# a csata még nem ért véget, együttese mindent megpróbál a somogyi megyeszékhelyen, hogy fordítson. 
A nagy érdeklődéssel várt összecsapás szerdán 17 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban.