Együttesünk a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Ceglédi VSE otthonában lép pályára. A szombaton 15.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A szombati kupamérkőzésre csak a helyszínen, a Zsengellér Gyula Sportcentrum (2700 Cegléd, Malomtó szél 37.) nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel.

 

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft

Diák/nyugdíjas/hölgy: 500 Ft

A jegypénztár a mérkőzés előtt egy órával, jelen esetben 14.00 órakor nyit ki.

Szurkolóinkat büfé is várja. Parkolásra pedig a környező utcákban nyílik lehetőség.

A mérkőzésről a ceglédiek honlapja szöveges formában élőben tudósít.

 

A hatályban lévő kormányrendelet szerint sportrendezvényeket, így a szombati Ceglédi VSE–Kaposvári Rákóczi FC kupamérkőzést is csak az a személy látogathatja, aki rendelkezik a koronavírus elleni védettséget igazoló plasztik kártyával, applikációval, vagy EU-s oltási igazolvánnyal. A koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) kormányrendelet szerinti hatósági igazolvány, vagy applikáció bemutatásával igazolja. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.