Együttesünk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 19. fordulójában az FC Dunaföldvár csapatát látja vendégül. A vasárnap 14.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

A vasárnapi bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya. A jegypénzárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak ki.

Jegyárak
Nagylelátó: 700 Ft
Főépület: 1.000 Ft
Állószektor: ingyenes
Vendégszektor: 700 Ft
A 14 éven aluliak, illetve a 75 éven felüliek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Bérletárak:
Szurkolói bérlet: 3.500 Ft
Főépület: 5.000 Ft
Fontos ionformáció, hogy a 2023/2024-es idény őszi felére kiállított Tiszteletjegyek, VIP bérletek, és Akadémiai bérletek a tavaszi szezonra is érvényesek!

Parkolás
Szurkolóink a nagylelátó mögötti parkolóban (A jelű parkoló), illetve a főépülettől pár méterre található parkolóban (B jelű parkoló) tudják hagyni az autóikat.

Büfé
Szurkolóink a főépületben, illetve a nagylelátó E szektorában várja büfé.

Közvetítés
A mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalunkon tesszük majd közzé.

Meccs után
A világhírű McDonald’s gyorsétteremlánc szeretettel és 20% kedvezménnyel várja szurkolóinkat az S Parkban található éttermében.
Szurkolóink a bérletük vagy a belépőjegyük felmutatásával, tetszőleges alkalommal, 2023. december 31-ig 20% kedvezményben részesülnek a számla végösszegéből, kizárólag az S Parkban található, nemrég átadott McDonald’s étteremben, helyben történő fogyasztás esetén. A kedvezmény a mobil applikációban található kuponokkal és más akciós ajánlatokkal nem vonható össze!
Ugyanezt a kedvezményt a vendégcsapat szurkolói is igénybe vehetik a mérkőzés napján a jegyük bemutatásával, szintén kizárólag az S Parkban, az Árpád utca 20. szám alatti McDonald’s étteremben.