Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában az FC Nagykanizsa otthonában lép pályára. A vasárnap 13 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

Az FC Nagykanizsa elleni bajnoki mérkőzésnek a nagykanizsai Olajbányász Stadion ad majd otthont, melynek címe: 8800 Nagykanizsa, Zárda u. 16. Parkolási lehetőség a stadion közös parkolójában nyílik majd szurkolóink részére.

 

Jegyár

Felnőtt: 600 Ft

Nők: 400 Ft

Nyugdíjas, diák: 400 Ft

12 év alatt ingyenes.

Jegyvásárlásra csak a helyszínen lesz lehetőség, kizárólag készpénzzel. A vendégpénztár és a stadion a mérkőzés előtt egy órával, azaz 12 órakor nyit majd ki. A beléptetést végző személyzet a kedvezményes jegyek vásárlásakor kérhet fényképes igazolványt.

 

Büfé

A stadionban üzemel büfé a mérkőzés ideje alatt.

 

Parkolás

Szurkolóink a stadion mellett tudnak majd parkolni a mérkőzés ideje alatt. Ebben a rendezők is segítséget nyújtanak majd.

Megközelítési útvonal vendég szurkolóknak:

A 61-es út irányából a Nagykanizsa Kaposvári út-Teleki út – Kórház utca- Kisfaludy utca- Ady Endre utca irányába majd az onnan nyíló Nagyváthy utcába befordulva egyenesen haladva érhető el a sportpálya vendégszektor bejárata.

A pálya parkoló bejáratánál a gépkocsivezető kivételével a vendég szurkolók kötelesek kiszállni és a vendég beléptető kapunál juthatnak be az objektumba. A gépkocsi vezető a gépjárművel történő parkolást követően a pályára a vendég beléptető kapun léphet be átvizsgálást követően.

 

Közvetítés

A mérkőzést a Kanizsa Médiaház közvetíti majd tíz perces csúsztatással a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalon tesszük majd közzé.