Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 25. fordulójában a Pápai Perutz FC csapatát látja vendégül. A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A vasárnapi bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya.

 

Jegyárak:

Nagylelátó: 500 Ft
Főépület: 800 Ft
Állószektor: ingyenes.
Vendégszektor: 500 Ft
A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

A jegypénztárak a mérkőzés előtt 1 órával, jelen esetben 14.00 órakor nyitnak ki. Kérjük, a szurkolókat, hogy hosszas sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.

 

A mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti a YouTube csatornáján. A linket a Facebook oldalon tesszük majd közzé.

 

Fontos információ, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a március harmadikai Kormányinfón bejelentette, hogy a járvány ötödik hulláma a végéhez közelít, ezért szinte minden korlátozásnak vége (77/2022. (III. 4.) Korm. rendelet). Ennek értelmében március hetedikétől kezdve a mérkőzések látogatáshoz már nincs szükség védettségi igazolványra, illetve a stadionok zárt területein sem kötelező a maszkviselés.