Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának negyedik fordulójában az ETO Akadémia otthonában lép pályára. A vasárnap 16.15 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A vasárnapi bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A bajnoki találkozónak az ETO Park „camping” pályája ad majd otthont (Győr, Tóth László utca).

A vendég jegyár: 500 Ft

14 éves kor alatt ingyenes.

A jegypénztár a mérkőzés előtt egy órával, jelen esetben 15.15 órakor nyit ki.

Szurkolóinkat külön büfé várja büfé, parkolásra az ETO Park környékén lesz lehetőség. A találkozóról nem lesz élő közvetítés.

 

A hatályban lévő kormányrendelet szerint sportrendezvényeket, így a vasárnapi ETO Akadémia–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést is csak az a személy látogathatja, aki rendelkezik a koronavírus elleni védettséget igazoló plasztik kártyával, applikációval, vagy EU-s oltási igazolvánnyal. A koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) kormányrendelet szerinti hatósági igazolvány, vagy applikáció bemutatásával igazolja. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.