Az NB III. Nyugati csoportjának 30., azaz utolsó fordulójában a THSE-Szabadkikötő együttesét látja vendégül együttesünk. A vasárnap 17.30 órakor kezdődő találkozóra ingyenes lesz a belépés.

Az már az előző fordulóban eldőlt, hogy együttesünk megnyerte a bajnokságot, így aranyérmesként léphet pályára a Tintahalak ellen. A csepeliek számára még van tétje a találkozónak. Bár a még bent maradást érő tizenkettedik helyen áll, de ha a mögötte lévő Pénzügyőr SE–Csornai SE duóból valamelyik nyer, így a három csoport legrosszabb 13. helyezettjeként kieshetnek a harmadosztályból. 
– Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket és megnyerni az utolsó mérkőzésünket – mondta Herczeg Erik, klubunk ügyvezető-elnöke. – A THSE ellen több fiatal játékos is pályára lép majd, akikre a fiatalszabály miatt is számítunk az NB II.-ben. A mérkőzés után kerül sor a díjátadóra, majd a szurkolóinkkal együtt, egy kis zenés esttel ünnepeljük meg a bajnoki címet.
Ősszel egy magabiztos, gólzáporos győzelmet aratott csapatunk a fővárosiak felett, amivel most is kiegyeznénk.
– A bajnoki cím megnyerésével lement rólunk a nyomás – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Szerencsére a csapatom jól bírta ez a nyomást, mivel csak egyszer botlottunk. Ellentétben az Ajkával, amely nyolcból nyolc meccset megnyert, majd kikapott tőlünk, s utána is hibázott. Hazai pályán még veretlenek vagyunk az irányítássommal, ezt szeretnénk megtartani, majd a mérkőzés végén a szurkolókkal együtt megünnepelni a bajnoki címet.
Együttesünknél öt sárga lapos eltiltás miatt Godzsajev-Telmán Rabil Ogli és Ivancsics Gellért nem léphet pályára az utolsó bajnokin.