A Soroksár SC együttesét fogadja a már NB I.-be jutott csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 38., azaz utolsó fordulójában. A vasárnap 14.30 órakor kezdődő bajnoki mérkőzés után veszik majd át az ezüstérmeket labdarúgóink és a szakmai stáb tagjai.

Ünneplésre készül együttesünk, hiszen öt év alatt, a megyei első osztályt is megjárva került ismét vissza a legjobbak közé. A vasárnapi Soroksár SC elleni bajnokit követően akasztják majd labdarúgóink és a szakmai stáb nyakába az ezüstérmeket, majd kezdődhet az ünneplés. Csapatunk labdarúgói és a szakmai stáb egy közös esttel zárja majd le a szezont a Hotel Dorottyában a város és a klub vezetőivel, valamint a Baráti Kör elnökségével közösen.
Előtte azonban még vár egy mérkőzés csapatunkra a tabella hetedik helyén álló Soroksár SC ellen. A fővárosiakat az őszi szezonban Beliczky Gergő és Zsiga Ervin góljaival idegenben is legyőztünk, s ezúttal is hasonlóra készül csapatunk.
– Nehezebb mérkőzés számítok abból a szempontból, hogy a sikerült feljutni az NB I.-be, így jó pár játékosnál már edzésen is észre lehetett venni, hogy csökkent a motivációja, kiengedett egy kicsit – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Természetesen felhívtam rá a figyelmüket, hogy az utolsó meccsen is próbáljuk meg nyerni, hogy győzelemmel zárjuk a szezont, s sikerrel búcsúzzunk egy időre a közönségünktől. Bízom benne, hogy minél többen jönnek majd el a mérkőzésre, hogy együtt tudjunk örülni a feljutásnak.
Együttesünkből többen is sérüléssel bajlódnak, így vegyes csapat vág majd neki a szezon utolsó mérkőzésének, melynek félidei szünetében a szurkolóink is megmutathatják tudásukat. Klubunk ugyanis tizenegyesrúgó-bajnokságot hirdet, melynek győztese Péter Dánieltől, az OTP Bank kaposvári fiókjának igazgatójától vehet majd át értékes ajándékcsomagot. A részeletek ide kattintva érhetők el.