Ma éjfélkor véget ér a magyarországi labdarúgó átigazolási időszak. A Kaposvári Rákóczi háza táján ezúttal nem volt nagy a mozgás, mindössze három játékost szerződtetett a klub a tavaszi folytatásra. 

A szlovák Sedlak és a ghánai Addo után a szenegáli Bebeto érkezett a somogyiakhoz. Rajtuk kívül az NB III-as keretből felkerült öt futballistával – Haruna, Diallo, Horváth T., Major, Fenyvesi – erősödött az első csapat kerete. A távozók listáján szerepel a marokkói-olasz állampolgárságű Jawad, valamint a moldáv Alexeev, a szerb házi gólkirály, Peric és Kulcsár Kornél. A szerb Mudresával közös megegyezéssel szerződést bontott a Rákóczi, Házi Bence és Vadas Zalán pedig kölcsönben az NB II-es BKV Előre gárdájában folytatja. Reszli Gábor további sorsa még nem dőlt el.
– Az elmúlt hetekben lényegében az történt átigazolási ügyekben, amire számítottunk – mondta honlapunknak Illés János ügyvezető. – Jól tudtuk, hogy játékosokat kell értékesíteni ahhoz, hogy a működésünk folyamatos maradjon. Ez megtörtént. Véleményem szerint olyan labdarúgók mentek el, akik pótolhatók.