A szurkolók többsége támogatásáról biztosította Sólyom Sándort, a klub új többségi tulajdonosát.

Szavazást indítottunk a múlt héten, amelyben Sólyom Sándor, a klub új tulajdonosa kérdezte a szurkolók véleményét arról, hogy vele képzelik-e el a Rákóczi FC jövőjét.

Nos, a többség úgy döntött, hogy támogatja Sólyom Sándort a munkájában, így  a Puebla Tanácsadó Kft. vezetője marad a klub tulajdonosa. 

"Köszönöm mindenkinek, aki szavazott, annak pedig különösen, aki a kiállt mellettem – mondta Sólyom Sándor. – Mostantól pedig a klub rendbetételével, a futballal kell foglalkozni. Nagyon sok munka áll mögöttünk, előttünk pedig még sokkal több. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen összesen 250 millió forint tartozást kell felszámolnunk. Ez nem mehet egyik pillanatról a másikra, de sikerrel elvégezzük majd ezt a feladatot is. A játékosok felé megkezdődött a tartozások törlesztése, s folyamatosan egyeztetünk a szállítókkal is, hogy rendezzük, vagy legalább átütemezzük az elmaradásokat. Stabil hátteret teremtünk, mert a kaposvári futball jövője a legfontosabb, de természetesen mindeközben az első csapatot is meg kell erősíteni, hiszen sikeresek szeretnénk lenni."