Az emlékezetes győzelmek után hazai vereséggel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A somogyiak a hetedik fordulóban a Paksot látták vendégül, és hiába vezettek a szünetben Oláh tizenegyesből szerzett góljával, végül 2-1-re kikaptak. 

A Sport Televízió kérésének megfelelően pénteken délután, hol szemerkélő, hol szakadó esőben mérkőzött meg egymással a két zöld-fehér egyesület csapata. A somogyi együttesből Okuka és Pavlovic is hiányzott sérülés miatt, a balhátvéd posztján pedig újoncot avattunk a szlovákiai magyar, Lelkes Mátyás személyében. 
Az első két percben a paksiaknál volt inkább a labda, aztán Pedro lövését fogta a tolnai kapus. Az 5. percben Oláh lőtt 20 méterről, ballal, a bal alsóba tartó labdát Csernyánszki ütötte szögletre. Hat perccel később Oláh kaparta ki a gesztenyét az érkező Szepessynek, a fiatal csatár viszont 12 méterről csúnyán fölé lőtt.
A kaposváriak fokozatosan átvették az irányítást, és feltűnt, hogy többen duzzadtak az önbizalomtól. A fiúk nagy kedvvel játszottak, és időnként remek dolgokat műveltek a pályán. Úgy, ahogy egy listavezető csapat tagjaihoz illik…
A 24. percben Balázs B. jobb oldali beadása után szerencsétlen módon rápattant Heffler kezére a labda a tizenhatoson belül, Szilasi játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Oláh állt a labda mögé, és a kapu bal sarkába lőtt. 1-0.
A 27. percben igazi tűzijáték alakult ki a paksi kapu előtt, végül Oláh fejesét nagy bravúrral védte a vendégek kapusa. Hét perccel később Vayer lőtt ballal, 25 méterről alig fölé. A 39. percben, bal oldali szöglet után Sifter fejelt 6 méterről fölé.
A túloldalon Balázs B. ment el nagyszerűen, majd Oláh Lóránthoz továbbított, de az ő lábáról már elpattant a labda, így oda lett a lehetőség. Néhány pillanattal később Pedro szabadrúgásból ívelte előre a labdát, a kapu előtt Grúz piszkált bele, és csak kevéssel tévesztette el a jobb alsó sarkot. A 46. percben Éger 35 méteres szabadrúgása a saját csapattársát találta telibe. Ezzel ért véget az első félidő.

A második játékrész elején Vayer ijesztett rá a hazaiakra egy 16 méteres lövéssel, de szerencsére a labda néhány centivel elkerülte a kaput.

Intő jel volt, hogy a paksiak ügyesen járatták a labdát, és többször is eljutottak a tizenhatosunkig. Sajnos, nemsokára kiderült, hogy 
A 61. percben egyenlített a Paks#!# a csereként beállt Böde fejelte a hálóba a labdát Kiss Tamás beadása után. 1-1.
Négy perccel később megszerezte vezető gólját a vendéggárda. Jobb oldali szöglet után Éger  a kapufára fejelte a labdát, a kipattanó Montvai elé került, aki 4 méterről a kapu közepébe továbbított. 1-2.
A 70. percben Grúz Tamás helyett – először ebben a szezonban – Zahorecz Krisztián lépett pályára. Még ebben a percben Oláh lőtt kis híján gólt#!# a jobb oldalról eleresztett lövés centikkel zúgott el a kapufa mellett.
A találkozó hajrájában mindent megpróbált a hazai együttes, hogy egyenlítsen. Jól küzdöttek a fiúk, többet birtokolták a labdát, de nem tudtak igazi helyzetet kialakítani. 
Véget ért egy szép sorozat. Kár érte, de reméljük, a jövő héten elkezdődik egy új. Az esőben is kitartó közönség így is tapssal búcsúztatta a társaságot. A fiúk ezen a délutánon is jól küzdöttek, de ezúttal nem nekik jött ki a lépés.
Kaposvári Rákóczi – Paks 1-2 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Szilasi
Rákóczi FC#!# Kovács – Gujic, Grúz (Zahorecz, 70.), Zsók, Lelkes – Pedro, Hegedűs – Balázs B. (Zsolnai, 64.), Oláh, Jawad – Szepessy (Kulcsár, 78.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Paks#!# Csernyánszki – Sifter (Szabó J., 65.), Éger, Fiola, Csehi – Sipeki (Böde, a szünetben), Bartha, Heffler – Vayer, Kiss T. (Magasföldi, 85.) – Montvai. Vezetőedző#!# Kis Károly
Gólszerzők#!# Oláh (25. p., 11-esből), illetve Böde (61.), Montvai (65.)
Sárga lap#!# Balázs B. (35.), Zsók (48.), Lelkes (57.), illetve Sifter (30.), Éger (63.), Fiola (92.).