Az NB II-es BFC Siófok ellen tartotta bajnoki főpróbáját a Rákóczi. A remek iramú mérkőzésen csapatunk végül háromgólos vereséget szenvedett. 

A BFC Siófoknál pénteken Disztl László váltotta Goran Kopunovicsot a vezetőedzői poszton. A vendégcsapat labdarúgókon az első perctől látszott, hogy bizonyítani akarnak az új szakvezetésnek. Igen dinamikusan kezdték a mérkőzést, és Gréczi szabadrúgásának, valamint Lázár távoli lövésének köszönhetően 11 perc elteltével már két góllal vezettek a felforgatott védelemmel felálló Rákóczi ellen. A mieink csak ezután kezdték megtalálni a játékukat, és Mayer büntetőjével szépíteni tudtunk.
A második félidőben elején két nagy lehetőséget is kihagytunk, ami megbosszulta magát, hiszen egy kontra végén Nagy Dániel visszaállította a kétgólos különbséget. Az utolsó fél órára öt friss játékost küldött pályára Disztl László. A hazai oldalon Ivancsics és Jovánczai hagyott ki egy-egy újabb lehetőséget, a másik oldalon viszont előbb Kovács Dávid hagyott faképnél mindenkit, s Gőczét elfektetve gurított a kapuba, majd Elek Bence kotorta a hálóba a labdát egy beadás után. Nem adtuk fel ezután sem, és Kertész Tamás egy labdaszerzés után belőtte második gólunkat.

Csapatunkra a következő hétvégén már tétmérkőzés vár#!# szombaton a Sárvárt fogadjuk az NB III-as pontvadászat első tavaszi fordulójában.
 
Kaposvári Rákóczi FC–BFC Siófok 2–5 (1–2)
Kaposvár, Cseri út, 200 néző. V.#!# Barna
Rákóczi FC#!# Gőcze – Lakatos G., Vadas, Hadaró – Nagy J. (Hampuk, 75.), Szakály A., Pintér A. (Müllerlei, 60.), Nagy K. (Ivancsics, a szünetben), Kollega K. – Hujber (Kertész, a szünetben), Mayer (Jovánczai, a szünetben). Vezetőedző#!# Artner Tamás.
BFC Siófok#!# Tajti (Filipánics, a szünetben) – Tamaskó (Nagy R., 60.), Szalai V., Mogyorósi (Farkas N., 60.), Czingráber – Nagy D., Gál (Micsinai, 60.), Lázár, Gréczi (Pendl, 60.) – Berki (Kovács D., 60.), Elek B. Vezetőedző#!# Disztl László
Gólszerzők#!# Mayer (22. – 11-esből), Kertész (89.), illetve Gréczi (2.), Lázár (11.), Nagy D. (59.), Kovács D. (81.), Elek B. (84.)

Artner Tamás#!# – A Siófok előrébb tart, mint mi. Sokkal atlétikusabb játékosai vannak, és tőlünk csak négyen-öten tudták felvenni velük a versenyt. Megvoltak a mérkőzés fordulópontjai, kaptunk egy buta szabadrúgást, amit értékesítettek, ezt követően húsz percig keretük önmagunkat. A második félidő elején megfordíthattuk volna a mérkőzést, óriási ziccereink voltak, aztán belenyúltunk a meccsbe, támadóbbá tettük a csapatot. Ez azonban nem jött be, mivel átszaladtak a középpályánkon.

Gréczi a második percben szerzett vezetést
(Fotó#!# Lang Róbert)