Veszprémben játszott újabb edzőmérkőzést a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata, a zöld-fehérek pedig magabiztos győzelmet arattak a szombat délelőtti találkozón. 

A 27. percben Oláh Lóránt juttatta vezetéshez a kaposváriakat, majd a második félidő közepén Kocsis növelte a vendégek előnyét. A véghajrá egy gyors gólváltást is hozott, hiszen a Veszprém a 89. percben egy szögletet követően szépített, majd a lefújás előtti pillanatokban Lipusz Norbert találata alakította ki a végeredményt.

– Több szép akciót is vezettünk a kánikulában lejátszott mérkőzésen – mondta Sisa Tibor, a Rákóczi FC vezetőedzője. – A játékunkat még gyorsítani kell, de pozitívum, hogy az edzésen gyakoroltakból több minden is visszaköszönt a meccsen. Persze, sok munka van még a csapattal, össze kell csiszolni a társaságot.

A Rákóczi hétfőtől szerdáig háromnapos összetartásra utazik, ám az előzetes tervekkel ellentétben nem a szerbiai Adára, hanem Tatára mozdul ki a csapat, a programot pedig a keddi 17.30 órakor kezdődő Videoton II. elleni felkészülési mérkőzés színesíti.

 
Veszprém FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (0–1) 
Veszprém, 200 néző. 
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Okuka, Grúz, Zsók, Kovácsevics (Petrók) – Bank (Zahorecz), Pedro (Kulcsár) – Pavlovic (Gujic), Michael, Jawad (Lipusz) – Oláh (Kocsis). Vezetőedző#!# Sisa Tibor. 
A Rákóczi gólszerzői#!# Oláh, Kocsis, Lipusz.